Αναγγελία Αγώνων

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΜΕΙΝΙΑΣ ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Αττικής, σύμφωνα με το αγωνιστικό πλάνο το οποίο πρότεινε στην ομοσπονδία από την αρχή της περιόδου, ανακοινώνει τους επίσημους αγώνες που θα διοργανώσει στο προσεχές διάστημα, στο στάδιο της Παλλήνης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

3, 5 & 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ

Οι αγώνες θα διεξάγονται σε ανάλογες σειρές ολόκληρη την ημέρα και θα χωρίζονται ανάλογα με το φύλο και σε αθλητές με δελτίο ΣΕΓΑΣ και σε όσους δεν έχουν δελτίο ΣΕΓΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΙΟΥ 2013

ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΩΝ

4Χ100 Μ, 4Χ400 Μ & 4Χ1.000 Μ

Τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν με μόνο περιορισμό το φύλο. Το σύνθημά μας είναι δημιουργήστε την ομάδα σας και ελάτε να τρέξουμε και να διασκεδάσουμε. Τέσσερις αθλητές οποιασδήποτε ηλικίας οποιουδήποτε συλλόγου, μπορούν να δημιουργήσουν μία ομάδα και να αγωνιστούν, διασκεδάζοντας και προσπαθώντας να επιτύχουν την καλύτερη επίδοση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΙΟΥ & ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΙΟΥ 2013

«ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2013»

ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΙΝΙ ΠΠ – ΜΙΝΙ ΠΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΤΙΟ.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΠΒ-ΠΚΒ Β’ΦΑΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι αναλυτικές προκηρύξεις θα δημοσιευθούν πολύ σύντομα όπως και οι λεπτομέρειες για κάθε αγώνα.

Το σωματείο μας θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει ευχάριστους αγώνες κάνοντας πράξη πρωτότυπες και ελκυστικές για τον στίβο σκέψεις. Θα λειτουργήσει το ηλεκτρονικό πινάκιο και όλες οι λεπτομέρειες των αγώνων ( σειρά που θα αγωνιστεί ο αθλητής, ακριβής ώρα κλπ) θα έχουν ανακοινωθεί από την προηγούμενη αφού σκοπός είναι να λειτουργήσουν όλα ηλεκτρονικά.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ !

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.