Στάδιο Παλλήνης: Διέξοδος – Ανέξοδος ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ (ή Λουκέτο στις Ανέξοδες Διεξόδους)

Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε σχεδόν στο σύνολο της η ανησυχία για «...την αρχόμενη ....πλήρη, υποβάθμιση και εγκατάλειψη του μοναδικού συγκροτημένου χώρου μαζικού αθλητισμού του δήμου Παλλήνης (Ανθούσα - Γέρακας)...».

Από χες, 1 Σεπτεμβρίου 2014, επαληθεύτηκε στην πράξη η οδυνηρή διαπίστωση, της από 28 Μαρτίου 2014, «...ανοιχτής επιστολής - διαμαρτυρίας, ... για την έναρξη της εγκατάλειψης του σταδίου «Παλλήνης» (συμβολή των Λεωφ. Μαραθώνος & Ανθούσας), τόσο από την οργανωμένη πολιτεία όσο και από τους πολιτειακούς θεσμούς της, όπως η τοπική αυτοδιοίκηση (δήμος και περιφέρεια)...».

Ακόμη μία φορά, «...στους δύσκολους καιρούς, της «μη ικανότητας» των πολιτειακών δομών και της κρατικής «α-δυναμίας», αγγίζοντας τα όρια της «αν-ικανότητας» και την «α-διαφορίας», ....», γινόμαστε μάρτυρες ΛΟΥΚΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Ναι καλά διαβάζεται κλειδώθηκαν, σχεδόν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Παλλήνης, αλλά κα άλλων δήμων, λόγω έλλειψης της σχετικής άδειας.

Σημειώνεται ότι, για τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων που υπάγονται στους Δήμους, έπρεπε να υπήρχε σχετική πιστοποίηση της οποία το χρονικό περιθώριο έληξε στις 31-8-2014. Η εφαρμογή του νόμου, οδηγεί στο κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων με τις όποιες συνέπειες στη λειτουργία των αθλητικών Σωματείων και την διοργάνωση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων.

Άραγε για το πρόβλημα αυτό συνετέλεσε: η έλλειψη πόρων των δήμων - περιφέρειας; ή/και η λήξη - ανάληψη των καθηκόντων δημοτικών και περιφερειακών αρχών στις 1-9-2014, οι οποίες αρχές με τους καθ' ύλην αρμοδίους συμβούλους τους, θα έπρεπε να το επιλύσουν ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ; ....

Βέβαια, όπως έχει γνωστοποιηθεί σχετικά, ο Δήμος Παλλήνης έχει αποστείλει από τις 31 Ιουνίου 2014, την υπ' αριθμ. πρωτ.28449/31-7-2014, επιστολή προς τους κ.κ. Υπουργό Εσωτερικών και Υφυπουργό Αθλητισμού στην οποία αναφέρονται αναλυτικά τόσο τα προβλήματα, όσο και οι προτάσεις του Δήμου Παλλήνης για το θέμα.

Ανεξάρτητα των ευθυνών των αρμοδίων, ή του μεγέθους του προβλήματος σε άλλες τοπικές κοινωνίες, αν δυστυχώς αυτό συνεχιστεί επί μακρόν στο δήμο μας και στο ξεκίνημα της νέας αθλητικής χρονιάς, ενδεχομένως να επιδράσει καταλυτικά και αρνητικά στις διεξόδους της τοπικής μας κοινωνίας.

Τα παραπάνω διαπιστώνονται, από εκείνους που διατύπωσαν πριν από ένα τετράμηνο την ανησυχία για την υποβάθμιση και την εγκατάλειψη του σταδίου Παλλήνης, της μοναδικής ανέξοδης διεξόδου τους, ήτοι: ένας νέος, ένας αθλητής, ένας φίλαθλος, ένας κάτοικος, ένας δημότης, ένας πολίτης και γιατί όχι ο ένας ψηφοφόρος, που ελπίζουμε να μην αποδειχθεί «κοψοχέρης».

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.