Διακρίσεις του Αμεινεία στα Μαραθώνεια

Σε έναν από τους ελάχιστους πια αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος που πραγματοποιούνται στην Αττική, διακρίθηκαν πολλοί αθλητές και αθλήτριες του σωματείου.

Τα Μαραθώνεια πραγματοποιήθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου στον Σχοινιά και είχαμε τις παρακάτω διακρίσεις:

  • Πρώτος ο Πρίφτης Αλμπιάν στα 2.000 μέτρα παμπαίδων α με τον εξαιρετικό χρόνο 5'58'', ενώ στην ίδια κούρσα, η οποία ήταν και η καλύτερη των αγώνων, την τρίτη θέση κατέλαβε ο Μονοκρούσος Κώστας με 6'02''.
  • Στα 4.000 μέτρα παίδων δεύτερος ήταν ο Ορφανίδης Θεόδωρος και τρίτος ο Μανούσακας Μηνάς.
  • Στα 400 μέτρα μινι παμπαίδων ακαδημιών τρίτος τεραμάτισε ο Κοράκης Δημήτρης, ενώ εντυπωσιακή ήταν η Νικολάου Ισιδώρα στα 1.000 μέτρα μίνι παγκορασίδων η οποία αν και η μικρότερη συμμετέχουσα κατέλαβε την τέταρτη θέση.
Ακόμη συμμετείχαν η επταθλήτρια Σταματίου Μαργαρίτα στα 2.000 μέτερα παγκορασίδων α, Μαλταμπές Βασίλης στα 1.000 μέτρα παμπαίδων β', η Κουτλή Κατερίνα στα 1.000 μέτρα παγκορασίδων β', ο Ανδρίτσος Στέλιος στα 1.000 μέτρα μίνι παμπαίδων και ο Αλεξάνδρου Δημήτρης στα 400 μέτρα μίνι παμπαίδων ακαδημιών

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ