Νέα Χρονιά, Νέοι Στόχοι

O σύλλογος μας προερχόμενος από μια επιτυχημένη περσινή χρονιά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την καινούργια σεζόν που ξεκίνησε από την 1η Σεπτεμβρίου. Νέοι στόχοι έχουν τοποθετηθεί και από πλευράς των ήδη υπάρχοντων αθλητών αλλά και για τους καινούργιους αθλητές που ευελπιστούμε να προσελκύσουμε. Βασικός στόχος είναι να παγιώσουμε τον περσινό ανθρώπινο δυναμικό και να κοιτάξουμε και το επόμενο βήμα. Σημαντικό κομμάτι και μέλημα του συλλόγου είναι οι ακαδημίες του που ουσιαστικά είναι και το μέλλον του καθώς από αυτές έρχονται οι επόμενοι αθλητές που θα του δώσουν ζωή.

Έτσι έγινε μια δυνατή και φιλόδοξη προσπάθεια στο να διοργανωθεί ένας αγώνας σε συνεργασία με τον αθλητικό οργανισμό Παλλήνης στης 9 Οκτωβρίου ημέρα σάββατο για παιδιά δημοτικών και γυμνασίων τον γύρω περιοχών. Σκοπός αυτής της προσπάθειας ήταν να γνωρίσουν κι'άλλα παιδιά τον στίβο και τις ομορφιές του, προκειμένου να ασχοληθούν με αυτό και γιατί όχι κάποτε να γίνουν πρωταθλητές. Μετά από αρκετή προσπάθεια απ' όλα τα μέλη του συλλόγου ο αγώνας αυτός πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Ρεκόρ συμμετοχών σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες . Παιδιά με πολύ όρεξη και δυνατότητες που δεν ήξεραν τον στίβο και τον σύλλογο μας που κάνει μια μεθοδική και υπεύθυνη δουλειά. Παιδιά που ήθελαν να ασχοληθούν με κάτι όμως δεν ήξεραν με τι και με αυτήν την πρωτοβουλία μας τους δείξαμε έναν πιθανό δρόμο που το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο καλό μπορεί να τους κάνει.

Μετά το πέρας 3 εβδομάδων από τους αγώνες αυτό που μένει είναι ότι ο σύλλογος έγινε πιο γνωστός και όλο και περισσότεροι άνθρωποι έρχονται να ρωτήσουν όσον αφορά την προπόνηση. Επίσης ο αριθμός των ακαδημιών μας έχει αυξηθεί και όλο περισσότερα παιδιά έρχονται να γυμναστούν . Σας περιμένουμε όλους να έρθετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα φύγετε απογοητευμένοι.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ