Η Γιορτή μας για τα 15 Χρόνια Λειτουργίας του Αμεινία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 15 ετών λειτουργίας του σωματείου. Ο εορτασμός των 15 ετών ανάπτυξης του στίβου στην ευρύτερη περιοχή, συνδυάστηκε με την κατάληψη της δεκατης πέμπτης θέσης στην ετήσια αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ για το 2011.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 στο πολιτιστικό κέντρο Παλλήνης (στον Γέρακα) και την όμορφη και φιλόξενη αίθουσα του δήμου γέμισαν πάνω από 500 φίλες και φίλοι του σωματείου, οι οποίοι δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα, που απεδεικνύει το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει μέσα στον σύλλογο. Από πλευράς επισήμων παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αττικής κ.κ. Ασπραδάσκης Παντελής και Οικονόμου Βασίλης, ο δήμαρχος Παλλήνης κος Ζούτσος Αθανάσιος, ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κος Δημάκος Παναγιώτης, ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αν.Αττικής κος Γεωργακόπουλος Μπάμπης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παλλήνης κος Μπουντουβάς Αναστάσιος, ο αντιπρόεδρος του Π.Σ.Α.Τ. κος Αντωνόπουλος Αντώνης, ο τοπικός σύμβουλος Παλλήνης κάι μέλος του σωματείου κος Γερακάρης Ηλίας, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου.

Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό όλοι οι επίσημοι οι οποίοι παραβρέθηκαν και είχαν ομιλίες ο πρόεδρος του σωματείου κος Δαμασκηνός Νικόλαος, ο γραμματέας του σωματείου κος Παπαιωάννου Γιάννης και ο προπονητής του σωματείου κος Δαμασκηνός Δημήτριος. Βραβεύθηκαν οι 38 πανελληνιονίκες αθλητές και αθλήτριες του 2011 και καλύτεροι αθλητές κάθε χρονιάς για τα δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο με στιγμυότυπα αθλητικών επιτυχιών των αθλητών του σωματείου.

Ευχόμαστε σε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και επιτυχίες των αθλητών μας και ο επόμενος εορτασμός να θέλει ακόμη μεγαλύτερη αίθουσα για να μας φιλοξενήσει.

 

Το βίντεο της εκδήλωσης μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ