Αποτελέσματα Αγώνων Στίβου "Αμεινιας ο Παλληνεύς 2012"

Πραγματοποιήθηκαν με τεράστια επιτυχία οι αγώνες στίβου ΑΜΕΙΝΙΑΣ ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2012 το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Μαίου 2012, στο αθλητικό κέντρο Παλλήνης, οι οποίοι διοργανώθηκαν από το σωματελιο μας σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Αττικής. Θα χαρακτηρίζαμε τους αγώνες ως διήμερη πανδαισία στίβου καθώς δόθηκε η ευκαιρία σε έναν ίδιαίτερα μεγάλο αριθμό αθλητών να αγωνιστούν με άριστες καιρικές και αγωνιστικές συνθήκες.

Οι αγώνες περιελάμβαναν τα δύο απογευματα τα αγωνίσματα για τις μεγαλύτερες ηλικίες, την Κυριακή το πρωί διεξείχθει αγώνας της β' φάσης του διασυλλογικού πρωταθλήματος ΠΠΒ-ΠΚΒ & ΜΙΝΙ ΠΠ - ΜΙΝΙ ΠΚ, ενώ την Κυριακή το μεσημέρι διεξήχθησαν "αθλητικά παιχνίδια στίβου"για αθλητές και αθλήτριες ηλικίας4-8 ετών.

Για άλλη μία χρονιά τίμησαν με την παρουσία τους αθλητές υψηλού επιπέδου σε όλα τα αγωνίσματα και πραγματοποίησαν υψηλές επιδόσεις, δίνοντας μέγάλη χαρά στους εκατοντάδες φιλάθλους που παραβρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου.

Το σωματείο μας με την έναρξη της νέας χρονιάς θα ανακοινώσει μία σειρά αγώνων για το 2012-2013 με μια εντελώς νέα φιλοσοφία που θα καλύψει τα αγωνιστικά κενά και θα προσελκύσει αθλητές και φιλάθλους στο στάδιο.

Τα αποτελέσματα με κάθε επιφύλαξη γιατί ακόμη γίνεται έλεγχος είναι τα παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ