Σεμινάριο με θέμα "Αθλητικά Παιχνίδια Στίβου"

Την Δευτέρα 10  Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου του σωματείου μας, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο για τα "αθλητικά παιχνίδια στίβου", την παρουσίαση του οποίου έκανε ο τεχνικός σύμβουλος της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αν. Αττικής κος Χρύσανθος Καρούζος, κατόπιν πρόσκλησης του σωματείου μας. Το σεμινάριο παρακολούθησαν οι προπονητές και οι φοιτητές των ΤΕΦΑΑ τόσο του σωματείου μας όσο και του σωματείου ΓΑΣ Χολαργού οι οποίοι και προσκλήθηκαν.

Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι φοιτητές των ΤΕΦΑΑ οι οποίοι το παρακολούθησαν ευχαριστούν τον κο Χρύσανθο Καρούζο για την άμεση ανταπόκρισή του στις ανάγκες των σωματείων της περιοχής. Στα δεκατρία χρόνια που είναι τεχνικός σύμβουλος έχει αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες και βοηθάει πραγματικά και όχι θεωρητικά στο έργο των συναδέλφων του και περαιτέρω των σωματείων. Ευχόμαστε η κεντρική διοίκηση του ΣΕΓΑΣ να αξιοποίησει επιτέλους, κατά τον καλύτερο τρόπο γνώστες και έμπειρους τεχνικούς όπως είναι ο κος Καρούζος.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ