Ανακοίνωση για τον αγώνα του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου 201

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 στο Αθλητικό Κέντρο Παλλήνης πραγματοποιήθηκε η δεύτερη αγωνιστική διοργάνωση της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΜΕΙΝΙΑΣ ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ, η οποία περιελάμβανε ¨αθλητικά παιχνίδια στίβου " μεταξύ των αθλητων της Α.Ε.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΜΕΙΝΙΑΣ ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ & ΤΩΝ αθλητών του ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

Με έναν ¨Αυγουστιάτικο¨καιρό και με΄έντονη μουσική να κατακλύζει όλο το στάδιο, πάνω από 200 αθλήτριες και αθλητές 3 - 13 ετών και των δύο σωματείων, έλαβαν μέρος, αγωνίστηκαν και διασκέδασαν με τα αθλητικά παιχνίδια στίβου. Ήταν μια ονειρική εικόνα, να βλέπεις το στάδιο της Παλλήνης γεμάτο σπό γελαστούς μικρούς αθλητές να πλημυρίζουν τόσο τους διαδρόμους όσο και το χορτάρι του σταδίου, δίνοντας ένα μήνυμα ελπίδας για το μέλλον του στίβου.

Για την ιστορία ο ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ νίκησε στις μεικτές ομάδες (2006-2005) με σκορ 2-1, (2004-2003) με σκορ 3-0 και στην ομάδα των κοριτσιών (2000 - 2002) με σκορ 2 - 1, ενώ ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ νίκησε στην μεικτή ομάδα (2007 - 2009) με σκορ 3 - 0 και στην ομάδα αγοριών (2000-2002) με σκορ 3 - 0.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε συνενόηση με την ομοσπονδία θα ανακοινωθούν και άλλες αγωνιστικές εκδηλώσεις οι οποίες θα αφορούν όλους τους αθλητές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ