ΓΚΡΟΥΠ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

Ένας Μαραθώνιος τελείωσε,όμως μία νέα προσπάθεια ξεκινάει για τον επόμενο.

Φέτος στον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας οι αθλητές & οι αθλήτριες του σωματείου πραγματοποίησαν τις καλύτερες εμφανίσεις τους, πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ, σχεδόν όλοι. Ατέλειωτες ώρες προπόνησης, άπειρα χιλιόμετρα, ιδρώτας πόνος αλλά και σχεδιασμός, στρατηγική, αξιοποίηση όλων των προπονητικών δυνατοτήτων, για να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Οι αθλήτριες και οι αθλητές μας θυσίασαν τον προσωπικό τους χρόνο και συνδύασαν τον αθλητισμό (σε οποιοδήποτε επίπεδο) με το επάγγελμά τους με τις οικογενειακές και καθημερινές υποχρεώσεις τους. Ο κάθε ένας έθεσε τους προσωπικούς του στόχους και τους ξεπέρασε. Τους αξίζουν τα μέγιστα συγχαρητήρια!

Η ομάδα μας, στους δρομείς μεγάλων αποστάσεων αυξήθηκε, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια και δημιουργήθηκε ένας δυνατός πυρήνας που κάθημερινά προσπαθεί αλλά και διασκεδάζει.

Μην μένετε μόνο στην ιδέα.!Σας περιμένουμε όλους όσους θέλετε να ασχοληθείτε με τους δρόμους και θέλετε να έχετε την καλύτερη προπονητική βοήθεια από τους ειδικούς, όπως επίσης και τις δυνατότητες που ένα σωματείο μπορεί να σας δώσει (ιατρική και φυσικοθεραπευτική υποστήριξη, συμμετοχή σε αγώνες κλπ).

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ