Ο Αμεινίας 14ος για το 2012!

Ανακοινώθηκε η αξιολόγηση των σωματείων στίβου, από την ομοσπονδία μας.

Το σωματείο μας, σε μια αξιολόγηση στην οποία μετράνε όλες οι ηλικιακές κατηγορίες αθλητών και αθλητριών κατέλαβε την 14η θέση στην κατάταξη, η οποία είναι η καλύτερη που έχει καταλάβει ποτέ. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τις προσπάθειες των αθλητών των προπονητών αλλά και των ανθρώπων της διοίκησης του σωματείου, αυτό το αποτέλεσμα.

Σε μια εποχή όπου ο χάρτης των σωματείων του στίβου έχει αλλάξει σημαντικά, αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση ο προσανατολισμός που έχει το σωματείο μας στους δικούς του αθλητές, οι οποίοι ξεκινάνε από μικρή ηλικία την αθλητική τους ενασχόληση και παραμένουν για πολλά χρόνια στο σωματείο και στον σύλλογο. Χωρίς ιδιαίτερες βοήθειες παρά μόνο τυπικές από τους φορείς της πολιτείας, ο τρόπος λειτουργίας και οργάνωσης του σωματείου ΩΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και στα εύκολα μα ιδιαίτερα στα δύσκολα, αποδίδει και αυτό φαίνεται καθημερινά από το γεμάτο από αθλητές στάδιο στην Παλλήνη τουλάχιστον για οχτώ ώρες καθημερινά.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ!!!

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ