Ευχές για μία Νέα Καλή Αγωνιστική Χρονιά

Αγαπητοί φίλοι,

Αποχαιρετώντας το 2012, το σωματείο μας συμπληρώνει το 16ο χρόνο της επιτυχημένης πορείας του στο χώρο του κλασικού αθλητισμού.

Οι φετινές επιτυχίες των αθλητών μας, τόσο στους διασυλλογικούς αγώνες όσο και στα πανελλήνια πρωταθλήματα, όλων των κατηγοριών, ανέβασαν τον ΑΜΕΙΝΙΑ στη 14η θέση της γενικής κατάταξης του ΣΕΓΑΣ, την καλύτερη στη 16χρονη ιστορία του.

Παράλληλα, η συνεχής προσέλευση νέων αθλητών, κυρίως στις μικρές κατηγορίες (μίνι και ακαδημιών) αποτελεί στέρεο υπόβαθρο και σοβαρή υποθήκη για τη μελλοντική πορεία του και το κοινωνικό έργο που υπηρετεί, την ανάπτυξη και διάδοση δηλαδή, του κλασικού αθλητισμού και της υγειούς άμιλλας.

Ένα έργο, για το οποίο το σωματείο μας είναι ιδιαίτερα υπερήφανο και για το οποίο πριν λίγες μέρες, στην ετήσια γιορτή του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών ‘‘Βραβεία ΠΣΑΤ 2012’’, έτυχε ιδιαίτερα τιμητικής διάκρισης για την ουσιαστική προσφορά του στον αθλητισμό και συγκεκριμένα τον στίβο και την κοινωνία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΜΕΙΝΙΑ επιθυμεί να εκφράσει προς όλους σας, προπονητές, ιατρικό επιτελείο, αθλητές και φυσικά του γονείς, την ιδιαίτερη ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη του, για όλα όσα μαζί πετύχαμε το 2012 και να σας διαβεβαιώσει πως και την καινούρια χρονιά θα συνεχίσουμε με το ίδιο ζήλο και πάθος την προσπάθεια για την πρόοδο του σωματείου μας.

Ευχόμαστε σε όλους, Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά και ένα ακόμη καλύτερο 2013 με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α. Ε. Μεσογείων ‘Αμεινίας ο Παλληνεύς’

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ