ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 στο κλειστό γυμναστήριο του σωματείου με την παρουσία εκατοντάδων φίλων.

Σε μια λιτή τελετή, βραβεύθηκαν ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ κος Αντώνης Αντωνόπουλος για την ανιδιοτελή κι έμπρακτη προσφορά του στο σωματείο και μάλιστα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου του απονεμήθηκε ο τίτλος του "επίτιμου μέλους του σωματείου" τίτλος ο οποίος απονέμεται για πρώτη φορά.

Επίσης βραβείο απονεμήθηκε στο μέλος του σωματείου κο Δεμένεγα Γεώργιο για τον πολλαπλό του ρόλο στο σωματείο ως ενεργός αθλητής προασπιστής του βετερανισμού, γονιός, μέλος του σωματείου και πάνω από όλα εμψυχωτής και εκπέμπον θετικής ενέργειας σε όλα τα μέλη του σωματείου,αθλητές προπονητές και φίλους.

Τα δώρα που δόθηκαν στος νικητές των φλουριών ήταν πίνακες ζωγραφικής οι οποίοι προσφέρθηκαν από την αντιπρόεδρο του σωματείου και εξαιρετική ζωγράφο κα Θεοδωρακοπούλου Βασιλική

Το Δ.Σ. του σωματείου εύχεται για ακόμη μία φορά ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ