ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΜΕΙΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ‏

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου Παλληνιακός, του παλαιότερου σωματείου της Παλλήνης, το οποίο καλλιεργεί το άθλημα του ποδοσφαίρου,έγινε βράβευση του σωματείου μας από τους ανθρώπους του Παλληνιακού. Σε μία εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν όλοι σχεδόν οι δημοτικοί άρχοντες, και σε μια σεμνή τελετή ο Δήμαρχος Παλλήνης κος Αθανάσιος Ζούτσος βράβευσε εκ μέρους του Παλληνιακού το σωματείο μας για την προσφορά του στον κλασικό αθλητισμό και την τοπική κοινωνία. Ο δήμαρχος στις δηλώσεις του είπε πως όσο μπορεί θα βρίσκεται κοντά στον σωματειακό αθλητισμό και θα στηρίξει το σωματείο με την καλύτερη δυνατή έστω συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Από πλευράς της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ το βραβείο παρέλαβε ο αρχιπροπονητής του σωματείου κος Δαμασκηνός Δημήτριος, ο οποίος ευχαρίστησε εκ μέρους του συλλόγου τον Παλληνιακό και ανάμεσα στα άλλα ανέφερε πως η αρμονική συνύπαρξη δύο σωματείων ποδοσφαίρου και στίβου που χρησιμοποιούν τον ίδιο χώρο δείχνει το υψηλό επίπεδο πολιτισμού και αθλητισμού που υπάρχει στην πόλη μας. Η γιγάντωση του σωματείου μας με πάνω από 300 αθλητές και αθλήτριες είναι δείγμα πως ο κόσμος αγαπάει τον αθλητισμό και θέλει την συνεχή βελτίωση.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί τον Παλληνιακό και τον Πρόεδρό του κο Παναγιώτη Μερτύρη για την κίνησή του αυτή , εύχεται στους αθλητές και στους προπονητές του σωματείου, υγεία και πολλές αθλητικές επιτυχίες και στην διοίκηση του σωματείου καλή δύναμη για να συνδράμουν την δύσκολη προσπάθεια.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ