ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

Σε έναν από τους πιο δημοφιλής Μαραθωνίους σε ολόκληρο τον κόσμο στο Ρότεερνταμ της Ολλανδίας, έλαβαν μέρος δύο αθλητές μας την Κυριακή 14 Απριλίου και εκπροσώπησαν την χώρα μας και το σωματείο μας με τον καύτερο δυνατό τρόπο, επιτυγχάνοντας ατομικές επιδόσεις πολύ υψηλού επιπέδου.

Ο Δημήτρης Καλιακούδης πέτυχε 2.29'50'' κατέλαβε την 41η θέση στον διεθνή Μαραθώνιο ήταν 2ος Έλληνας και φυσικά πέτυχε μία από τις κορυφαίες επιδόσεις φέτος στην χώρα.

Η Ξένια Κατσιμαντού πέτυχε 2.55'58'' κατελαβε την 17η θέση στον διεθνή Μαραθώνιο και ήταν 1η Ελληνίδα με μία από τις κορυφαίες επιδόσεις φέτος στην χώρα.

Παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν το τελευταίο διάστημα στους δύο αθλητές μας χάρη στην θέληση,σ την δύναμη στην υπομονή και επιμονή που τους διακρίνει, κατάφεραν να τα ξεπεράσουν και να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτήν την πρόκληση ενός μεγάλου αγώνα.

Πολλά συγχαρητήρια και ευχόμαστε ακόμη καλύτερες επιδόσεις στην συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ