ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ "ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2013"

  • Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 22/5/13 και ώρα 21.00, ώστε να μπορέσουμε να καταχωρήσουμε εγκαίρως τις συμμετοχές.
  • Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές για την έγκαιρη προσέλευσή τους 90' πριν το αγώνισμά τους στην γραμματεία, προκειμένου να κάνουν την οριστική δήλωση και στα δρομικά αγωνίσματα να μαθαίνουν και τη ν σειρά που θα αγωνιστούν, ώστε να μην υπάρχει καμία καθυστέρηση.
  • Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠΒ-ΠΚΒ οι αθλητές & οι αθλήτριες μπορούν να λάβουν μέρος ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ (+ την σκυταλοδρομία)
  • Δεν επιτρέπονται συμμετοχές εκτός συναγωνισμού. Ισχύει οι κωδικοποίηση των ηλικιών και των αγωνισμάτων 2013
  • Στα αθλητικά παιχνίδια στίβου οι ομάδες πρέπει να αποτελούνται από 10 -13 αθλητές του ιδίου φύλου. Ομάδες με λιγότερους από 10 αθλητές δεν μπορούν να λάβουν μέρος. Κάθε ομάδα θα εισέρχετε για να αγωνιστεί ανά 5 λεπτά. Η ακριβής ώρα εισόδου κάθε ομάδας θα ανακοινωθεί το πρωί της Πέμπτης 23/5/13 στο site του σωματείου www.ameinias.gr. Τα αποτελέσματα των αθλητικών παιχνιδιών στίβου θα ανακοινωθούν στο απογευματινό πρόγραμμα του Σαββάτου και οι απονομές θα γίνουν την Κυριακή το απόγευμα. Ομάδες που δεν θα έχουν δηλωθεί ηλεκτρονικά θα μπορούν να συμμετέχουν ΜΟΝΟ εφ'όσον το πρόγραμμα το επιτρέπει. Όλοι οι μικροί αθλητές χωρίς δελτίο ΣΕΓΑΣ αγωνίζονται με ατομική ευθύνη.
  • Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να απευθυνθείτε στον προπονητή του σωματείου μας κο Δαμασκηνό Δημήτριο τηλ.6936451692.

Σας ευχαριστούμε

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ