Η Καλύτερη Προπονητική Ομάδα είναι ΕΔΩ!

Μια νέα αθλητική χρονιά ξεκίνησε και ομολογώ ότι είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα που νοιώθω, βλέποντας το στάδιό μας γεμάτο από παιδιά όλων των ηλικιών να συμμετέχουν, να διασκεδάζουν και να γίνονται καθημερινά καλύτεροι όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά και ψυχικά. Η προηγούμενη χρονιά ήταν η καλύτερή μας ως σωματείο, όμως αυτό που βλέπω καθημερινά στο στάδιο με κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξο για το μέλλον. Το μέλλον του στίβου είναι πραγματικά εδώ.

Δεν έχουμε γράψει όμως για τους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται πίσω από αυτό το πολύ μεγάλο οικοδόμημα που ονομάζεται ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ και είναι οι κατέξοχήν στυλοβάτες του. Άναφέρομαι στους προπονητές οι οποίοι καθημερινά όχι μόνο προπονούν, αλλά και διαπαιδαγωγούν δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας και προοπτικής για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συνεχώς δημιουργούν ελκυστικά αθλητικά γεγονότα, τα οποία γίνονται θεσμοί με την συνεχή πραγματοποίησή τους και περιοδικά ενημερώνουν όλους τους μαθητές της ευρύτερης περιοχής για τα ωφέλη και την ομορφιά του να γυμνάζεσαι.

Εμείς ως διοίκηση είμαστε δίπλα σε αθλητές και προπονητές, αρωγοί στην πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Σας συστήνω την προπονητική ομάδα, ίσως την καλυτερη που είχαμε ποτέ.

Ο Δημήτρης Δαμασκηνός είναι εκ των ιδρυτών του σωματείου το 1996 είναι ο αρχιπροπονητής του σωματείου και έχει την συνολική ευθύνη για το σύνολο των αθλητών και φυσικά για τις επιτυχίες τους. Ασχολείται με όλα τα αγωνίσματα στις αγωνιστικές κατηγορίες και εποπτεύει τα τμήματα υποδοχής νεαρών αθλητών στίβου. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δ.Π.Θ. εδώ και παραπάνω από δύο δεκαετίες.

Η Ελισάβετ Σελιμά βρίσκεται για δεύτερη χρονιά κοντά μας και μας έχει κερδίσει όλους για αυτό και φέτος είναι η κύρια συνεργάτης του αρχιπροπονητή μας στα γκρουπ εξειδικευμένης προπόνησης, ενώ προπονεί και στα γκρουπ υποδοχής νεαρλων αθλητών στίβου. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ της Αθήνας του Ε.Κ.Π.Α. κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου και υποψήφια διδάκτωρ.

ΝΕΟ μέλος της προπονητικής ομάδας είναι ο Συμεών Αναστασιάδης ο οποίος ανέλαβε εκτός από το επί κοντώ και αρμοδιότητες στα υπόλοιπα αγωνίσματα, ενώ προπονεί και γκρουπ υποδοχής νεαρών αθλητών στίβου. Απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ της Αθήνας του Ε.Κ.Π.Α.

Η Σιταρά Άννα βρίσκεται για τέταρτη χρονιά προπονήτρια στα γκρουπ υποδοχής νεαρών αθλητών στίβου. Προέρχεται από τις ακαδημίες του σωματείου και είναι Απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ της Αθήνας του Ε.Κ.Π.Α.

Ο Παναγιώτης Βασιλείου αποτελεί εδώ και έξι χρόνια μέλος της προπονητικής ομάδας, ειδικά στα τμήματα υποδοχής νεαρών αθλητών στίβου. Αθλητικά αποτελεί σημαία του σωματείου, μια και με τις κούρσες του ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ της Αθήνας του Ε.Κ.Π.Α.

Ο Κων/νος Σταμπολίτης αποτελεί εδώ και έξι χρόνια μέλος της προπονητικής ομάδας στα τμήματα υποδοχής νεαρών αθλητών στίβου. Προέρχεται απο τις ακαδημίες του σωματείου με πολλά μετάλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα και πολλές επιτυχίες, είναι ακόμη εν ενεργεία αθλητής του δεκαθλου. Απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ της Αθήνας του Ε.Κ.Π.Α.

Η Ξένια Κατσιμαντού είναι επίσης νέο μέλος της προπονητικής ομάδας του σωματείου στα τμήματα υποδοχής νεαρών αθλητών στίβου. Από τις παλαιότερες εν ενεργεία αθλήτριες του σωματείου, πρωταθλήτρια στον Μαραθώνιο. Απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ της Αθήνας του Ε.Κ.Π.Α.

Επίσης για δεύτερη χρονιά στο γκρουπ προπόνησης μεγάλων αποστάσεων στο πλευρό του αρχιπροπονητή ο Κώστας Μονοκρούσος πρωταθλητής και εν ενεργεία αθλητής του σωματείου στις μεσαίες αποστάσεις. Τελειόφοιτος του ΤΕΦΑΑ της Αθήνας του Ε.Κ.Π.Α.

Ως πρόεδρος του σωματείου αλλά και ως γονιός σας προσκαλώ και σας προκαλώ να δοκιμάσετε τον στίβο. Στον στίβο της προσπάθειας, των ευκαιριών διάκρισης, της προσωπικής βελτίωσης, της διασκέδασης, της αφοσίωσης. Οι εξαιρετικοί μας προπονητές σας περιμένουν για να σας μυήσουν στον κλασικό αθλητισμό.

Με ευχές για υγεία, τύχη και καλά ρεκόρ

Νικόλαος Δαμασκηνός

Πρόεδρος

ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ