ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015

ks-01Η νέα αθλητική περίοδος έχει ήδη αρχίσει, από την 1η του Σεπτέμβρη, οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου έδωσαν το βροντερό παρόν στο «ΠΡΩΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΙΒΟΥ & ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ».

Μιμούμενοι, όμως τις δύσκολες ημέρες του ελληνικού κλασικού αθλητισμού, έκαναν την πρώτη προπόνησή τους στην ΑΛΑΝΑ, πλάι στο «ΠΡΩΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ». Ας είναι καλά το πείσμα των καιρών, που απαξιώνει τα πολιτισμικά και πολιτιστικά πρότυπά μας.

Μία νέα αθλητική χρονιά ξεκίνησε δημιουργώντας αναμφίβολα, την ομορφότερη εικόνα, αυτή της νεολαίας που τρέχει, που προπονείται, διασκεδάζει, και γίνεται καλύτερη, απέναντι σε όλους (εμάς) όσους έβαλαν λουκέτο στον αγώνα τους, που κλείδωσαν με αδιαφορία τις διεξόδους της, αυτή η νεολαία ξεκλειδώνοντας μηνύματα, υπόσχεται το μέλλον του στίβου.

ks-02Δε θέλουμε να χρησιμοποιούμε βαριές εκφράσεις για εκείνους που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ευθύνονται για την κατάντια των αθλητικών εγκαταστάσεων του σταδίου Παλλήνης και την έλλειψη της πιστοποίησή τους, αυτό θα μείωνε το μπράβο στη νεολαία αυτή, στις αθλήτριες και τους αθλητές του συλλόγου μας, που δεν «κουράστηκε», που δεν «πτοήθηκε» και μια βδομάδα τώρα, κάθε απόγευμα, με πείσμα και θέληση «πύκνωσε» τις τάξεις στην προπόνηση, στην αλάνα πάνω στα χαλίκια, στους λόφους και στα «χωράφια».

Λαμβάνοντας τέτοια μηνύματα, δεν μπορεί να μην αισθανθεί και ο «πλέον κακόπιστος δέκτης», ποια είναι η ελάχιστη ηθική υποχρέωση απέναντι στον αγώνα τους. Εξάλλου δεν είναι το πρώτο μήνυμα που εκπέμπεται από το συγκεκριμένο χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τις προπονήσεις πλαισίωσαν οι αεικίνητοι -λιλιπούτιοι αθλητές και νέες «εγγραφές» του συλλόγου, μη υστερώντας διόλου, δίπλα στους μεγάλους.

Βέβαια, νέα αρχή και να λείπει ο αρχιπροπονητής του συλλόγου στην «κρύα Κολωνία», δίνοντας σεμινάρια (ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ), ας είναι καλά η προπονητική ομάδα του συλλόγου μας, που με το βροντερό παρόν επάξια, έδειξαν ότι «η ομάδα» φέτος, απλά δεν παίζεται...

Τέλος ευχόμαστε στον head coach και στην προπονητική ομάδα του συλλόγου, καθώς και σε όλους τους αθλητές και στις αθλήτριες, καλή συνέχεια, με υγεία, τύχη και επιτυχίες!

Η πλήρης αποκατάσταση της αλήθειας, επιβάλλει να αναφερθούμε ότι οι δρομείς αντοχής του συλλόγου, έχουν εδώ και ένα μήνα αρχίσει εντατικές προπονήσεις, καθώς θα ριχτούν στους αγώνες σύντομα.

ks-03 ks-04

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ