Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου/Νεανίδων- Επίσημη Πρόσκληση

Η ευρωπαϊκή αθλητική ένωση, προσκάλεσε επίσημα τους Πρωταθλητές Συλλόγους Ανωμάλου Δρόμου, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων ανωμάλου δρόμου των πρωταθλητριών ομάδων της Ευρώπης, το οποίο θα διεξαχθεί στην Γκουανταλαχάρα της Ισπανίας (Guadalajara/ ESP), την 1η Φεβρουαρίου 2015 και φιλοξενείται από την τοπική αθλητική ένωση (Club De Atletismo Union Guadalajara).

Όπως είναι γνωστό, στην κατηγορία των νεανίδων του πρωταθλήματος αυτού, την χώρα μας θα εκπροσωπήσει ο σύλλογος μας, μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου του 2014.

Οι «αντίπαλοι» σύλλογοι της Αθλητικής Ένωσης Μεσογείων «ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ», που οι αθλήτριες μας καλούνται να ανταγωνιστούν, είναι:

001 002

 

 

 

003 004

 

 

 

005 006

 

 

Atletiek Vereniging Lokeren (AVLO-BEL), η ένωση στίβου της πόλης Lokeren, που πρωταγωνιστεί τόσο στο Φλαμανδικό (περιφερειακό/ τοπικό), όσο και στα πρωταθλήματα του Βελγίου.

Atleticky Sportovni Klub Slavia Praha (ASK Slavia-CZE), ο αθλητικός σύλλογος της Πράγας με ιστορία εκατό χρόνων, είναι ένας από τους ιστορικότερους και παλαιότερους συλλόγους της Τσεχίας και της Ευρώπης, με πολλές ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις.

Sparta Athletic og Motion (Sparta AM-DEN), το τμήμα στίβου του σωματείου της Κοπεγχάγης, ο σύλλογος του Wilson Kipketer, είναι ένας από του καλύτερους και με το μεγαλύτερο αριθμό πρώτων θέσεων στα επιμέρους πρωταθλήματα της Δανίας.

Playas de Castellon Club Atletisme (Playas de Castellon CA-ESP), στα τριάντα χρόνια μετά την ίδρυσή του, είναι ο αθλητικός σύλλογος με τους περισσότερους τίτλους και τα περισσότερα μετάλλια- στο διάστημα αυτό- στα πρωταθλήματα της Ισπανίας.

Entente Athlétique de Saint-Quentin-en-Yvelines (EASQY-FRA), η σχετικά νέα αθλητική ένωση στίβου, έτος ιδρύσεως 1999, κατατάσσεται στο top 20 των σωματείων της Γαλλίας και στο top 5 της περιοχής του Παρισιού, με τους αθλητές της να έχουν εκπροσωπήσει τη χώρα τους σε πολλές διεθνείς διοργανώσεις.

Laufen Gruppe Olympia Dortmund (LGO Dortmund-GER), από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στίβου της Βεστφαλίας, με διακρίσεις σε Ολυμπιακούς αγώνες, παγκόσμια πρωταθλήματα και πληθώρα μεταλλίων στα πρωταθλήματα στίβου της Γερμανίας.

Dundrum South Dublin Athletic Club (DSDAG-IRL), ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους συλλόγους κλασικού αθλητισμού του Δουβλίνου και της Ιρλανδίας, μετρώντας σημαντικές επιτυχίες στα αγωνίσματα του στίβου.

Amateur Sports Sterzing (γερμανικά) Volksbank (χορηγός) (ASV Sterzing Volksbank-ITA), ο σύλλογος αυτός θεωρείται από τους σημαντικότερους της Ιταλίας που δραστηριοποιούνται σε αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, καθώς η κωμόπολη Vipiteno (ιταλικά) Sterzing (γερμανικά), του νότιου Τυρόλου, βρίσκεται στις Ιταλικές Άλπεις.

Nike (χορηγός) Klaipedos miesto lengvosiow atletikos sporto klubas (Nike Klaipeda-LTU), το αθλητικό σωματείο της ομώνυμης Λιθουανικής πόλης, έχει καταγράψει πολλές και σημαντικές διακρίσεις, μεταξύ των πρωταθλητών συλλόγων της Ευρώπης σε όλες τις κατηγορίες.

Club Athlétique de l' est Grevenmacher (CAEG-LUX), από τους μεγαλύτερους συλλόγους του Λουξεμβούργου, οι αθλητές του οποίου κατέχουν πολλές διακρίσεις και καλύτερες επιδόσεις, σε διάφορες ηλικίες με πολλά εθνικά ρεκόρ.

Bursa Buyuksehir Belediyesi Spor Kulubu (Bursa BB SK-TUR), το αθλητικό σωματείο της Προύσας, από τα πολυπληθέστερα της Τουρκίας, με δραστηριοποίηση τουλάχιστον σε 17 αθλήματα συμπεριλαμβανόμενου και του στίβου, με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις και κατακτώντας πολλά μετάλλια στα πρωταθλήματα της χώρας αυτής.

Σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και δύσκολος, καθώς οι σύλλογοι αυτοί αφενός είναι οι Πρωταθλητές σύλλογοι των χωρών τους, αφετέρου έχουν πλούσια αθλητική παράδοση, εξαίρετες υποδομές και πολύ καλή οργάνωση.

Ως εκ τούτου, ο σύλλογος μας καλείται με επιμονή στην προπόνηση, πίστη και θέληση στη νίκη, να δώσει τα μέγιστα για την άξια εκπροσώπηση της χώρας μας στο πρωτάθλημα αυτό, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κορίτσια!

007008

009010

 

011

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ