Ο Αμεινίας και σε αγώνες υπεραποστάσεων

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου 14 Φεβρουαρίου 2015, περίπου 300 δρομείς, εκφράζοντας την αγάπη τους για τον κλασσικό αθλητισμό και ειδικά τους αγώνες μεγάλων αποστάσεων, συμμετείχαν στον 11ο Πανελλήνιο αγώνα δρόμου 100 χιλιομέτρων και 5ο 50 χιλιομέτρων που διοργανώθηκαν από τον ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής, στη διαδρομή Αλεποχώρι – Ψάθα. Στον αγώνα των 100Km, καλά διαβάζετε 100 χιλιομέτρων, συμμετείχε και ο δικός μας αθλητής, Παύλος Καραΐσκος. Αξιομνημόνευτη η συμμετοχή και με ιδιαίτερη σημασία, για τους αθλητές των αγώνων υπεραποστάσεων, ο υγιής τερματισμός, διότι οι αγώνες αυτοί διεξάγονται με δύσκολες συνθήκες, εξαιτίας των μεταβολών καιρού και θερμοκρασίας λόγω της μεγάλης διάρκειάς τους (από το πρωί έως το απόγευμα).

Με μια πολύ καλή εμφάνιση και εξίσου επιτυχημένη προσπάθεια, ο αθλητής του ΑΜΕΙΝΙΑ σημείωσε αξιοζήλευτο χρόνο 10h23min, επίδοση που είναι εντός του ορίου πρόκρισης για «Σπάρταθλο», σημειώνοντας ταυτόχρονα την πρωτιά «τερματισμού αθλητή του συλλόγου σε αγώνα υπεραποστάσεων».

Συγχαρητήρια!!!

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ