29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2015

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2015. Στην διήμερη κορυφαία χειμερινή αγωνιστική δράση, του κλασσικού αθλητισμού, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», σημειώθηκαν αρκετά Πανελλήνια ρεκόρ και επιδόσεις πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου Α/Γ που θα γίνει φέτος από 6- 8 Μαρτίου στην Πράγα/ Τσεχία.

Στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, συμμετείχε ολιγομελής ομάδα αθλητών και αθλητριών του ΑΜΕΙΝΙΑ, οι οποίοι ωστόσο επέδειξαν αγωνιστικό πνεύμα και διάθεση, επιτυγχάνοντας ή/και βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις.

Ιδιαίτερη μνεία στην εμφάνιση του Κώστα Σταμπολίτη στο έπταθλο και στον απαράμιλλο ζήλο και στην αξιέπαινη προσπάθειά του. Η «ατυχία» όμως, ευτυχώς του στοίχισε μόνο τη θέση στο βάθρο των νικητών. Στο 6ο αγώνισμα (άλμα επί κοντώ), όλα έδειχναν ότι η πρωτιά φέτος ήταν δική του, καθώς προηγείτο με 3,90μ. Η «κακιά» στιγμή, όμως ήρθε στην προσπάθεια του στα 4,00μ, με μία απρόσμενη πτώση τραυματίστηκε, με συνέπεια να μη μπορέσει να συνεχίσει.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2015, αγωνίσθηκαν οι: Κωνσταντίνος Σταμπολίτης Έπταθλο, Δημήτρης Καλιακούδης 3000μ, Άγγελος Φυσελιάς 400μ, Νεφέλη Παπαϊωάννου 60μ και η Θέμιδα Ανδριανοπούλου που πέτυχε την 7η θέση του τριπλούν.

Σε όλους αξίζουν συγχαρητήρια και ευχές για λαμπρές επιτυχίες και νίκες, με επόμενο ραντεβού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, την 1η Μαρτίου στα Τρίκαλα!

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ