Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος 2015

ppadΤην Κυριακή 1 Μαρτίου 2015, στο Αθλητικό Κέντρο «Σκαμνιές», Πηγής Τρικάλων διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος. Το πρωτάθλημα έγινε υπό την Αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και συμμετείχαν πάνω από 350 αθλητές στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, Ανδρών Β΄(Νέοι) – Γυναικών Β΄(Νέες), Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων.

Ολιγομελής η εκπροσώπηση του ΑΜΕΙΝΙΑ, ωστόσο στη μεγαλύτερη πανελλήνια διοργάνωση «ανωμάλου δρόμου», σε συνθήκες υψηλού ανταγωνισμού, οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, αγωνίστηκαν με σθένος και πέτυχαν πολύ καλή εμφάνιση και συνολικά ένα αξιέπαινο αποτέλεσμα.

Αξιέπαινη και ιδιαίτερης μνείας, η κατάκτηση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, της πρώτης ομαδικής θέσης των αθλητριών του ΑΜΕΙΝΙΑ, στην κατηγορία των Νεανίδων, τείνοντας να δημιουργηθεί «παράδοση» στην ιστορία του συλλόγου για το πρωτάθλημα αυτό. Με τη νίκη αυτή, ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ θα είναι ο εκπρόσωπος σύλλογος της χώρας, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου των πρωταθλητών συλλόγων της Ευρώπης του 2016, στην κατηγορία των νεανίδων.

Στο πρωτάθλημα αυτό αγωνίστηκαν οι: Μαρλαντή Άννα στα 3000m κορασίδων, Κουτλή Αικατερίνη(4η) – Πρίφτη Άννα (9η) – Ζάβου Μαριαλένα και Χριστοδούλου Ελένη στα 4000m νεανίδων, Καλιακούδης Δημήτρης (7ος) και Καραζήσης Χρήστος στα 10000m ανδρών και η Κατσιμαντού Ξένια στα 8000m γυναικών.

Η αξιόλογη εμφάνιση και τα αποτελέσματα των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου, αποδεικνύουν πως,

η προσπάθεια προσωπικής βελτίωσης, παρά τις όποιες δυσκολίες,

βλέποντας τα πράγματα με ρεαλισμό κι όχι όπως θα θέλαμε να είναι,

η πίστη και η αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές τους και

έχοντας υψηλούς στόχους όπως αρμόζει στην αξία του καθενός,

είναι ο πιο ασφαλής δρόμος της επιτυχίας και της πραγματικής νίκης!

Συγχαρητήρια, σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και ευχές για περισσότερες επιτυχίες και νίκες!

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ