Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού Μαθητών-τριών Λυκείων 2015 Γ’ Φάση

Την Τετάρτη και την Πέμπτη 6 και 7 Μαΐου αντίστοιχα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Γ’ φάση (τελική) των 58ων Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Κλασσικού Αθλητισμού Μαθητών και Μαθητριών Λυκείου, έτους 2015.

Υπόσχεση για το μέλλον και για τους αγώνες – διοργανώσεις που έρχονται, αποτέλεσε η ικανοποιητική συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών του «ΑΜΕΙΝΙΑ» στους αγώνες αυτούς, καθώς και η πρόκριση πολλών εξ αυτών στην ομολογουμένως δύσκολη Β’ φάση των αγώνων αυτών. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, για την προσπάθειά τους, σε όλους τους μαθητές- αθλητές και μαθήτριες-αθλήτριες του «ΑΜΕΙΝΙΑ»!

Η συμμετοχή βέβαια στη Γ΄ φάση των αγώνων αυτών, ακόμη δυσκολότερη, καθώς το επίπεδο συναγωνισμού ήταν υψηλό και οι επιδόσεις που επιτεύχθηκαν, συγκρίνονται με αυτές των Πανελλήνιων Αγώνων των αντίστοιχων ηλικιακών κατηγοριών.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια, στους συμμετέχοντες της Γ΄ φάσης:

  • Δέσποινα Μαλταμπέ, η οποία κατετάγη 2η στο ύψος, με επίδοση 1,75m, που αποτελεί ρεκόρ συλλόγου και βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ (1,72m).
  • Αναστασία Σαρλάνη, η οποία κατετάγη 5η στο μήκος, με επίδοση 5,48m πολύ κοντά στο ρεκόρ της (5,51m).
  • Νικόλαο Νικολόπουλο, ο οποίος κατετάγη 12ος στην πρώτη εμφάνιση του σε τελική φάση, αγώνων τέτοιου επιπέδου.

Με αφορμή το πέρας των αγώνων αυτών, ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και στις αθλήτριες του ΑΜΕΙΝΙΑ, για τις επερχόμενες αθλητικές διοργανώσεις, να έχουν δύναμη, πίστη και αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητές τους και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ