Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 2015/ 7ος Όμιλος

Με τους αγώνες του Διασυλλογικού πρωταθλήματος της ηλικιακής κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων, του 7ου ομίλου (ΣΕΓΑΣ: Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Εύβοιας και Βοιωτίας), την Κυριακή 17 Μαΐου 2015, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων των διασυλλογικών πρωταθλημάτων.

Ο υψηλός συναγωνισμός, σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα που διεξήχθησαν, παρά το νεαρό της ηλικίας, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, των συγγενών, φίλων και φιλάθλων, από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την αθλητική αυτή πανδαισία.

Ακόμη μία φορά, πολυπληθής η συμμετοχή του «ΑΜΕΙΝΙΑ», με θετικές τις εντυπώσεις από τους νεαρούς αθλητές του ΑΜΕΙΝΙΑ, που με τις σαφώς πολύ καλές επιδόσεις τους, καταδεικνύουν την προσπάθεια που συντελείται στο στάδιο Παλλήνης, αλλά και την όρεξη για διακρίσεις!

Με σταθερή τη δυναμική του «ΑΜΕΙΝΙΑ», κέφι, όρεξη, δύναμη, πίστη και αυτοπεποίθηση από όλους, ευχόμαστε στις αθλήτριες, στους αθλητές και στην προπονητική ομάδα, γιατί πραγματικά το αξίζουν, στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που έρχονται! να γιορτάσουν επιτυχίες και νίκες!

(Τα αποτελέσματα των δύο κατηγοριών (παίδων –κορασίδων), με τη βαθμολογία του ομίλου, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ: http://segas.gr/index.php/el/events/results/97-outdoor/club-events/outdoor-clubs-2015/1791-diasyllogiko-protathlima-paidon-korasidon).

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ