Προκρίσεις – Προ(σ)κλήσεις για Διακρίσεις

Η αρχή έγινε, με την κατάκτηση από τις Νεάνιδες του ΑΜΕΙΝΙΑ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, της 1ης ομαδικής θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος 2015 και όπως ήταν αναμενόμενο, θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου των Πρωταθλητών συλλόγων της Ευρώπης του 2016 (ECCC Cross Country), που θα διεξαχθεί 7 Φεβρουαρίου, στην Καστανομή της Τουρκίας.

Νωρίτερα, στις 19-20 Σεπτέμβρη, οι νεαρές αθλήτριες του ΑΜΕΙΝΙΑ, θα αγωνισθούν στη Λεϊρία της Πορτογαλίας, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Νέων/Νεανίδων, στο Β Group των Πρωταθλητών συλλόγων της Ευρώπης (ECCC Track & Field Junior B Group), σε μια δύσκολη προσπάθεια να «ανεβάσουν» κατηγορία την εκπροσώπηση της χώρας μας, στο πρωτάθλημα αυτό.

Ακόμη νωρίτερα, με το 1.77m που πέτυχε στο 16ο Γκαλά Γυναικών Φιλοθέης (27/5/15), η Δέσποινα Μαλταμπέ του ΑΜΕΙΝΙΑ, θα αγωνισθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων (IAAF World Youth Championships), που θα γίνει 15-19 Ιουλίου στο Κάλι της Κολομβίας.

maltampe_310_230Μέχρι το τέλος της αθλητικής χρονιάς που διανύουμε και καθώς η προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών του ΑΜΕΙΝΙΑ κορυφώνεται, δεν αποκλείεται (είμαστε σίγουροι) σύντομα να βρεθούμε στην ευχάριστη θέση, να ενημερώσουμε, τους φίλους του κλασσικού αθλητισμού και της οικογένειας του ΑΜΕΙΝΙΑ, για νέες προκρίσεις!

Με αφορμή τις παραπάνω επιτυχίες, τις προηγούμενες και τις επερχόμενες, που αξίζουν τα «εύγε και συγχαρητήρια!»

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! και στους αφανείς (τις πιο πολλές φορές) υποστηρικτές των επιτυχιών αυτών, που δεν είναι άλλοι από τους γονείς και τους προπονητές των αθλητών και των αθλητριών του ΑΜΕΙΝΙΑ, οι οποίοι μέσα από ειλικρινή αγάπη προσφέρουν τη δυνατότητα, ο καθένας με τον τρόπο του, για την επίτευξή τους!

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ