Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων - Κορασίδων και Εφήβων - Νεανίδων

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ!

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στα Τρίκαλα (20-21/6/2015)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων στις Σέρρες (27-28/6/2015)

Ήμασταν σίγουροι, ότι μέχρι το τέλος της αθλητικής χρονιάς που διανύουμε, θα βρισκόμασταν στην ευχάριστη θέση, να ενημερώσουμε για νέες προκρίσεις και διακρίσεις των αθλητών και αθλητριών της οικογένειας του ΑΜΕΙΝΙΑ.

Με την ολοκλήρωση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων των Μεσαίων ηλικιακών κατηγοριών: Παίδων – Κορασίδων, που έγινε στα Τρίκαλα στις 20 και 21 Ιουνίου και αυτό των Εφήβων - Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες στις 27 και 28 του ίδιου μήνα,

είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε (ξανά) τους φίλους μας, για αξιέπαινες προσπάθειες και πολύ καλές εμφανίσεις, των αθλητριών και των αθλητών του Σωματείου μας.

Παίδες και κυρίως Κορασίδες, λαμβάνοντας το «βάπτισμα του πυρός» στην αντιπροσωπευτικότερη Πανελλήνια «αναμέτρηση» της ηλικιακής τους κατηγορίας, άφησαν αρκετά καλές εντυπώσεις, με χάλκινα μετάλλια από τη Μαλταμπέ Δέσποινα στο ύψος και τη Σαρλάνη Αναστασία στο μήκος, προκρίσεις στους τελικούς, καθώς και ατομικά ρεκόρ.

Μία εβδομάδα μετά, Νεάνιδες και Έφηβοι, ενισχυόμενοι από Κορασίδες και Παίδες του σωματείου μας, χειροκροτούνται για την προσπάθεια τους, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, με δύο χρυσά μετάλλια από τον Ανδρικόπουλο Νίκο στο τριπλούν και την Κουτλή Αικατερίνη στα 800m, ένα αργυρό από τη Μαλταμπέ Δέσποινα στο ύψος, συμμετοχή στους τελικούς των αγωνισμάτων και πάλι ατομικά ρεκόρ. Αποκορύφωμα, η κατάκτηση για τον ΑΜΕΙΝΙΑ της ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ στη συνολική βαθμολογία των Νεανίδων, για το πρωτάθλημα αυτό!

Αξιέπαινη και η συμμετοχή των παραπάνω δύο χρυσών νικητών μας, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων που θα γίνει στο Πιτέστι της Ρουμανίας (4-5/7).

Η πολύτιμη εμπειρία του δυνατού συναγωνισμού των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, θα αναδείξει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες των αθλητών και των αθλητριών μας, οι οποίοι ευχόμαστε, με όρεξη, ενθουσιασμό, δύναμη, επιμονή, πραγματική θέληση και θάρρος, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της νέας χρονιάς, να έχουν επιτυχίες και πολυπληθέστερη συμμετοχή.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ευχές για νέες επιτυχίες!

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ