Αυλαία της Αθλητικής Χρονιάς 2014-2015

(Καλό Καλοκαίρι!!! –ραντεβού το Σεπτέμβρη)

Πέρασαν έντεκα «γεμάτοι» αθλητικοί μήνες στη μεγάλη οικογένεια του «ΑΜΕΙΝΙΑ» και άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της!

Αυλαία, με σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄, καθώς και των Ανδρών – Γυναικών με το οποίο διεξήχθη ταυτόχρονα και αυτό των Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, ενώ η αθλήτρια του μήκους Αναστασία Σαρλάνη, στις 6/8 στη Λάρισα στο πλαίσιο της «Συνάντησης Στίβου Ελλάδας-Κύπρου», κατέκτησε την 1η θέση με 5.63m, κλείνοντας και τυπικά την αυλαία της φετινής χρονιάς.

Αν και η αθλητική «παράσταση» του «ΑΜΕΙΝΙΑ» είναι συνεχής, καθώς άρχισαν οι προπονήσεις των δρομέων αντοχής, στις 17 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία των νεανίδων που θα αγωνισθούν 19 Σεπτεμβρίου στη Λεϊρία της Πορτογαλίας, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Νέων/Νεανίδων, στο Β Group των Πρωταθλητών συλλόγων της Ευρώπης (ECCC Track & Field Junior B Group).

Όλα τα είχε η φετινή πορεία του σωματείου μας, νίκες, επιτυχίες και διακρίσεις, χαρές, στεναχώριες και ατυχίες. Γενικά, οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, αποκόμισαν και πρόσφεραν αξιέπαινες και αξιόλογες αθλητικές εμπειρίες και εικόνες. Ο πλούσιος απολογισμός μεταλλίων, οι σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις, αποτελούν το σαφέστερο και μετρήσιμο μέγεθος μιας ακόμη επιτυχημένης χρονιάς, δίνοντας ελπιδοφόρα εγγύηση για το μέλλον.

Στο τέλος αυτής της χρονιάς, ευχαριστούμε θερμά, όλους όσοι βοήθησαν να επιτευχθεί και φέτος ένα υπέροχο αθλητικό «έργο»: την προπονητική μας ομάδα, την ιατρική μας ομάδα, τους αθλητές και τις αθλήτριες μας, τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν και ήταν δίπλα στα παιδιά τους!

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά και όλους τους φίλους του «ΑΜΕΙΝΙΑ» και του Κλασσικού Αθλητισμού και της άθλησης που στάθηκαν στο πλευρό μας αλλά και αυτούς που ανιδιοτελώς προέβαλαν το έργο μας.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ