Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες 2015

«Εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια, σε όλους όσους πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο από τα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας και ιδιαίτερα στους αθλητές και στις αθλήτριες του συλλόγου μας, για το αίσιο αποτέλεσμα της προσπάθειας που κατέβαλαν.

Η εισαγωγή αυτή, ευχόμαστε να αποτελέσει, ως στόχος ζωής των περισσότερων νέων, το σημαντικό βήμα προς τη μελλοντική τους πορεία στο στίβο της ζωής και της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Επίσης, ευχόμαστε να αδράξουν τις ευκαιρίες που θα δοθούν στην πορεία των σπουδών τους, προτρέποντας τους να μην αφήνουν το φοιτητικό χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος, τηρώντας παράλληλα το πολιτιστικό και πολιτισμικό πρότυπο: Νους Υγιής Εν Σώματι Υγιεί.

Από την άλλη, στα παιδιά που δεν κατάφεραν να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ευχόμαστε καλή δύναμη και επιμονή, καθώς με πραγματική θέληση και θάρρος, οι κατάλληλες ευκαιρίες τόσο για εκπαίδευση σε ενδιαφέροντες τομείς, όσο και για την επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων δεν είναι μακριά.»

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ