Γνωριμία με το Στίβο

Ο στίβος προσφέρει μεγάλη ποικιλία αγωνισμάτων όπως δρομικά, αλτικά και ρίψεων. Αν σου αρέσουν οι προκλήσεις, ξεπέρασε το δισταγμό ή το φόβο, έχουμε τον τρόπο να βρεις τη δύναμη και να καταφέρεις την τέλεια πρόκληση.

Η Αθλητική Ένωση Μεσογείων «Αμεινίας ο Παλληνεύς», διοργανώνει για τα παιδιά, που θέλουν μια ευκαιρία για να γνωρίσουν τον αθλητισμό μέσα από τον Κλασικό Αθλητισμό και τα αγωνίσματα του Στίβου, τη «Γνωριμία με το Στίβο».

Για τρία συνεχόμενα Σάββατα 19, 26 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου 2015, από τις 10:00 έως τις 12:00, στο Στάδιο Παλλήνης, θα πραγματοποιείται δωρεάν, η «Γνωριμία με το Στίβο», από τους εξειδικευμένους προπονητές του σωματείου μας.

Παιδιά γεννημένα από το 2003 έως του 2012, φορέστε τα αθλητικά σας και ελάτε να διασκεδάσουμε με τα μοναδικά «Αθλητικά Παιχνίδια Στίβου».

Σας προσκαλούμε, να δοκιμάσετε τα εντυπωσιακά αγωνίσματα:

Άλματα: Εις ύψος – Εις μήκος – Επί κοντώ,

Δρόμους: Με εμπόδια – Σκυταλοδρομίες – Ταχύτητας,

Ρίψεις: Ακοντισμός – Δισκοβολία – Σφαιροβολία – Σφυροβολία

Ο Στίβος θεωρείται η «βάση» για τον αθλητισμό, καθώς το παιδί μαθαίνει να «τρέχει», να «ρίχνει» και να κάνει «άλματα»! Κάθε αγώνισμα έχει τη μαγεία του, εσύ θέτεις όρια στον εαυτό σου και προσπαθείς να τα ξεπεράσεις, το αίσθημα που έχεις κάθε φορά που το καταφέρνεις αυτό, είναι απερίγραπτο!

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ