Οικογενειακός Αθλητισμός 3 Οκτωβρίου 2015

Παράδοση για το σωματείο μας η διοργάνωση όμορφων και επιτυχημένων αγώνων, καθώς μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η ημέρα του «Οικογενειακού Αθλητισμού», που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 3 Οκτώβρη.

Με μεγάλη συμμετοχή, κέφι, συναγωνισμό, οι επιδόσεις γονιών και παιδιών, διασκέδασαν τους συμμετέχοντες αλλά και τους φίλους του συλλόγου που βρέθηκαν το απόγευμα αυτό, στο στάδιο Παλλήνης.

Παιδιά και γονείς, φόρεσαν τα αθλητικά τους, έδωσαν τον δικό τους αγώνα «τον καλό» και για ακόμη μια φορά ανέδειξαν την αξία της άθλησης. Εικόνες διασκέδασης και στοργής, προέβαλαν ως μέσο ψυχαγωγίας την άθληση.

Ένα ολόκληρο στάδιο βάθρο απονομών, γιατί είναι όλοι ΝΙΚΗΤΕΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! σε όλους τους μετέχοντες σε αυτήν εκδήλωση της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του «Αμεινία».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, για λόγους καταγραφής – ταξινόμησης, καθώς στον αθλητισμό αξία έχει πρώτα η συμμετοχή, είναι αυτά του ακόλουθου πίνακα:

000

002

004

005

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ