Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου/Νεανίδων

(European Champion Clubs Cup Cross Country/ U20 Women)

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, θα ανοίξει η αυλαία της πιο διάσημης διασυλλογικής διοργάνωσης της χειμερινής περιόδου στον Ευρωπαϊκό αθλητισμό, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου των Πρωταθλητριών ομάδων της Ευρώπης (ECCC Cross Country), που φέτος γίνεται στην Κασταμονή/ Kastamonu (Castra Comnenus), της σημερινής Τουρκίας.

Στην κατηγορία των νεανίδων του πρωταθλήματος αυτού, μετά την κατάκτηση της αντίστοιχης 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου του 2015, τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ, με τις Βιβή Αγόρου, Αικατερίνη Κουτλή, Μαρισόφη Μπαμπίλη και Ελένη Χριστοδούλου, με συνοδό τον αρχιπροπονητή του συλλόγου Δημήτρη Δαμασκηνό. Επίσης στην κατηγορία των U20 MEN, του εν λόγω πρωταθλήματος θα συμμετάσχει η ομάδα του ΣΑΚΑ.

Η ομάδα μας στο οροπέδιο του Kadidagi (1098m), θα συναγωνισθεί συνολικά άλλες επτά ομάδες: τη βελγική «RC Gent», τη δανέζικη «Blovstroed Loeverne», την ισπανική «Playas de Castellon», τη λιθουανική «Nike Klaipeda», την πορτογαλική «CDU Lisboa», και τις τουρκικές «Bursa Büyükşehir Belediye SK» και «Fenerbahce Sports Club».

Ευχόμαστε στις αθλήτριές μας, τη μέγιστη δύναμη και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ