Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 2016/ 7ος Όμιλος

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά, οι αγώνες του Διασυλλογικού πρωταθλήματος της ηλικιακής κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων, του 7ου ομίλου (ΣΕΓΑΣ: Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Εύβοιας και Βοιωτίας).

Από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα, τόσο η πολυπληθής συμμετοχή, όσο και ο υψηλός συναγωνισμός, σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον, των συγγενών, φίλων και φιλάθλων.

Ακόμη μία φορά, πολυπληθής η συμμετοχή του ΑΜΕΙΝΙΑ, με πολύ καλές και αξιόλογες επιδόσεις, με τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του ΑΜΕΙΝΙΑ, όχι μόνο να προσφέρουν συγκινήσεις και στιγμές αθλητικής ομορφιάς, αλλά και πλούσια συγκομιδή βαθμών σύμφωνα με το υφιστάμενο σύστημα αξιολόγησης του ΣΕΓΑΣ, καταδεικνύοντας την προσπάθεια που συντελείται στο στάδιο Παλλήνης, αλλά και την όρεξη για διακρίσεις!

Σίγουρα με τη «δυναμική» του ΑΜΕΙΝΙΑ, το κέφι, την όρεξη, τη δύναμη, την πίστη και την αυτοπεποίθηση οι αθλήτριες και οι αθλητές μας, θα γιορτάσουν υψηλές διακρίσεις και νίκες στους επερχόμενους αγώνες!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ, για τις επιδόσεις τους, για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους!

Τα αποτελέσματα των δύο κατηγοριών (παίδων –κορασίδων), με τη βαθμολογία του ομίλου, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ:

http://www.segas.gr/index.php/el/events/results/112-outdoor/outdoor-club-events/outdoor-clubs-2016/3021-diasyllogiko-protathlima-paidon-korasidon

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ