Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α’-Παγκορασίδων Α’ 2016/ 7ος Όμιλος

Μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση του συλλόγου μας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της ηλικιακής κατηγορίας Παμπαίδων Α – Παγκορασίδων Α (ΣΕΓΑΣ: Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Εύβοιας και Βοιωτίας), που έγινε την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στο δημοτικό στάδιο Σχηματαρίου «Ευάγγελος Δεπάστας».

Η πολυπληθής συμμετοχή του ΑΜΕΙΝΙΑ στη διοργάνωση αυτή, συνοδεύτηκε από προσπάθεια, χαμόγελα, νίκες και πολύ καλές επιδόσεις. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες μας, με δυναμισμό και πίστη στις ικανότητες τους, κατέγραψαν ή/και βελτίωσαν επιδόσεις, επιτυγχάνοντας σε πολλές περιπτώσεις τα όρια συμμετοχής για τους επερχόμενους Αγώνες Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων.

Επίσης, οι αγώνες αυτοί, έφεραν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στη βαθμολογία του σωματείου μας, το οποίο διατηρεί την ανοδική τάση του ΑΜΕΙΝΙΑ, φανερώνοντας μια δυναμική για βελτίωση της θέσης στην πανελλήνια κατάταξη των σωματείων του κλασσικού αθλητισμού.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, σε όσους συνέβαλαν για αυτό το αποτέλεσμα , κυρίως όμως στους πρωταγωνιστές της επιτυχίας , τους αθλητές και τις αθλήτριες μας!

Τα αποτελέσματα των δύο κατηγοριών (ΠΠΑ - ΠΚΑ), με τη βαθμολογία του ομίλου, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ:

http://www.segas.gr/index.php/el/events/results/112-outdoor/outdoor-club-events/outdoor-clubs-2016/3042-young-boys-and-girls-clubs-champ-2016

 

n-002

n-003

n-004

n-005

n-006

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ