ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ «ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2016»

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 ολοκληρώθηκαν, με τη δεύτερη ημέρα διεξαγωγής τους, οι αγώνες στίβου «ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2016», που διοργανώθηκαν σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Ο εξαιρετικά μεγάλος αριθμός των 1286 μικρών και μεγάλων αγωνισθέντων αθλητών (628) και αθλητριών (658), των 77 συνολικά σωματείων, από την ευρύτερη περιοχή Αθήνας - Αττικής, καθώς και από τη Βοιωτία, την Εύβοια, την Αργολίδα, τη Λαμία, την Πάτρα, το Καρπενήσι, το Βόλο, την Καλαμάτα, την Πρέβεζα, τη Νάξο και την Κρήτη, αποτέλεσε το καλύτερο δώρο για τα ΕΙΚΟΣΙ χρόνια λειτουργίας της «Α.Ε. Μεσογείων Αμεινίας ο Παλληνεύς».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο πλουραλισμός στο βάθρο των νικητών, η διάθεση για διάκριση και ο δυνατός συναγωνισμός, κατέδειξαν το υψηλό επίπεδο των αγώνων και συνάμα την αξιόλογη προσπάθεια, που παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, συντελείται από τα σωματεία –συλλόγους του κλασσικού αθλητισμού.

Οι αξιέπαινες προσπάθειες όλων των αθλητριών και αθλητών, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του κλασσικού αθλητισμού, που και τις δύο ημέρες διεξαγωγής των αγώνων, σε όλη τη διάρκεια τους, έδωσαν δυνατό παρόν και θερμό χειροκρότημα, ως ελάχιστη αμοιβή στους αγωνιζόμενους!

Πέραν της πολύ μεγάλης συμμετοχής επιτεύχθηκαν και αξιοσημείωτες οι επιδόσεις, όπως:

Στη σφαιροβολία παίδων από τους (δισκοβόλους), Νικολόπουλο Νίκο του ΑΜΕΙΝΙΑ και Μαχαίρα Ιάσωνα του ΓΣ Ηλιούπολης με 17.36m και 17.20m αντίστοιχα και τρίτο με πολύ καλή βολή στα 15.78m τον Κουφόπουλο Στέφανο (δισκοβόλος) του ΑΜΕΙΝΙΑ.

Στο τριπλούν γυναικών, με την Κοτρώτσου Μαρία πρώτη με 13.01m.

Στα 150m ΠΚΑ, όπου πέντε αθλήτριες έτρεξαν σε λιγότερο από 20’’00: η Μπλατσιώτη Μιχαέλα ΓΣ Ερμής Σχηματαρίου (19''55), η Σφακιανάκη Κων/να του ΟΦΚΑ Οδυσσέας (19''69), η Φράγκου Γεωργία του ΟΦΚΑ Οδυσσέας (19''77), η Παπαχρήστου Μαρία του ΑΟ Φιλοθέης (19''85) και η Κοντογιάννη Όγα του ΓΣ Νίκη Βύρωνα (19''93).

Στο αγώνισμα των 150m ΠΠΑ, όπου ο Γρανιτσιώτης Ιωάννης του ΓΟ Γιάννη Παλάσκα κατετάγει πρώτος με 16''93.

Στα 100m γυναικών, με τον πολύ καλό χρόνο 11''70 (+2.2) της Δάδα Αριάδνης του ΑΟ Δρομέας Βάρης, ενώ στα 80m ΠΚΑ, όπου τέσσερις αθλήτριες έτρεξαν σε λιγότερο από 10''50: η Παπανδρέου Μαρκέλλα του ΣΑΚΑ (10''27), η Ανέστη Ελίνα του ΓΣ Γλυφάδας (10''42), η Αναγνωστοπούλου Σοφία του ΑΟ Φιλοθέης (10''45) και η Χρονοπούλου Μαργιάννα του ΑΜΕΙΝΙΑ (10''48).

Στα 1500m ανδρών, με τον παίδα Αναγνώστου Μάριο της Αναγέννησης Λαμίας, στην πρώτη θέση με πολύ καλό χρόνο 4'02''72, καθώς και στα 800m γυναικών με πολύ καλές τις επιδόσεις των δύο πρώτων, της Κυριακοπούλου Ανθής του ΓΣ Γλυφάδας με 2'12''74 και της Λίβα Βασιλικής της Αναγέννησης Λαμίας με 2'13''17.

Οι αγώνες για άλλη μια φορά, διεξήχθησαν με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, χάρη στους συμμετέχοντες αθλητές -αθλήτριες, προπονητές, κριτές και διοργανωτές, που βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του, στην άψογη τέλεσή τους, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

(Τα αποτελέσματα αναλυτικά, αν και αξία έχει πρώτα η συμμετοχή, είναι τα ακόλουθα:)

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ