ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Μπαμπάδες και μαμάδες, πιασμένοι απ’ το χέρι με τα «βλαστάρια» τους, συναγωνίστηκαν στην ημέρα «Οικογενειακού Αθλητισμού», που διεξήχθη το Σάββατο 8 Οκτώβρη.

Με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση αυτή, μεγάλη συμμετοχή και άμιλλα, σπουδαίες επιδόσεις γονιών και παιδιών, αλλά κυρίως κέφι, ευχαριστημένοι όλοι συμμετέχοντες μικροί και μεγάλοι, πολύ όμορφες εικόνες στοργής και φροντίδας στην εκδήλωση της οικογένειας του ΑΜΕΙΝΙΑ.

Άλλη μια φορά σε ένα περιβάλλον ισοτιμίας και ισοδυναμίας, όπως είναι ο Αθλητικός Στίβος, οι λιλιπούτειοι αθλητές και αθλήτριες του ΑΜΕΙΝΙΑ με τους γονείς τους πολύτιμους αρωγούς των προσπαθειών τους, έστειλαν απ’ το στάδιο της Παλλήνης το μήνυμα της αξίας της οικογένειας.

Επίσης, για άλλη μια φορά αναδείχθηκε η αξία της άθλησης, καθώς γονείς και παιδιά, παρότρυναν ο ένας τον άλλο για τον τερματισμό και το τρόπαιο της συμμετοχής των αγωνισμάτων, τη ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.

Τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Φωτογραφίες από τους αγώνες μπορείς να δείτε εδώ.

Βίντεο από τους αγώνες μπορείτε να δείτε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ