Αγώνες στίβου για τα 20 χρόνια του Αμεινία

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν οι επετειακοί αγώνες στίβου του σωματείου μας 21οι συνεχόμενοι, αγώνες οι οποίοι είναι πια θεσμός και κάτι που περιμένουν κάθε χρόνο όχι μόνο οι αθλητές αλλά και οι μαθητές της ευρύτερης περιοχής,οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν και να δοκιμάσουν στα αγωνίσματα του στίβου. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τόσα πολλά χαμογελαστά παιδιά και ένα στάδιο γεμάτο από κόσμο, να χειροκροτεί τις αξιοζήλευτες προσπάθειες των νεαρών αθλητών.

Πριν από την έναρξη των αγώνων στους νεαρούς αθλητές ηλικίας 4-13 ετών, οι οποίοι ξεπέρασαν τους 350, μίλησε ο πρωταθλητής του σωματείου μας στο άλμα σε μήκος Γιώργος Τσάκωνας, για την υπομονή και την επιμονή που πρέπει να έχουν. Πως πρέπει να ακούν τους προπονητές τους και καθημερινά να προσπαθούν για το καλύτερο γιατί μόνο αυτή τους η προσπάθεια θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απευθυνόμενος σε αθλητές και γονείς έδωσε το μήνυμα ότι δεν χρειάζονται φάρμακα για να φτάσεις στις μεγάλες επιδόσεις, αλλά καθημερινή δουλειά. Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές ότα όλα τα παιδιά βρέθηκαν δίπλα στον πρωταθλητή μας για τις αναμνηστικές φωτογραφίες και δεν ξεκολλούσαν από κοντά του.

Σημαντικότερο από τα αποτελέσματα τα οποία παρατίθονται παρακάτω είναι το γεγονός ότι χάρη σε τέτοια αθλητικά γεγονότα, το άθλημά μας κερδίζει πολλούς αθλητές.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πριν από είκοσι χρόνια κάπως έτσι ξεκίνησε να υφίσταται ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ και σήμερα βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των σωματείων της χώρας

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ