34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, πρωί-πρωί θα βρεθούν στο πόδι οι Μαραθωνοδρόμοι μας, για τη συμμετοχή τους στον 34ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο της Αθήνας, που πλέον ονομάζεται και Αυθεντικός! Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην κλασσική διαδρομή, Μαραθώνας – Παναθηναϊκό Στάδιο.

Σε υπενθύμιση της κατάκτησης μιας πολεμικής νίκης, ο «Μαραθώνιος δρόμος» αντιπροσωπεύει τη μεγάλη προσπάθεια, σχεδόν την υπέρβαση των δυνάμεων του καθένα, αλλά και τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός. Η απόσταση από μόνη της είναι μια πρόκληση για τον κάθε δρομέα, καθώς απαιτεί διαρκή επίπονη προσπάθεια και δύναμη ψυχής, γι' αυτό όταν τερματίζει ένας μαραθωνοδρόμος σε οποιαδήποτε θέση και με οποιονδήποτε χρόνο, έχει καταφέρει να νικήσει.

Στον αναλλοίωτο αυτό θεσμό, θα συμμετάσχουν για μία ακόμη χρονιά πολλοί «δικοί μας» άνθρωποι, αθλητές- αθλήτριες και φίλοι της μεγάλης οικογένειας του ΑΜΕΙΝΙΑ.

Ραντεβού στις 10:00, όπως κάθε χρονιά θα δώσουμε και πολλοί φίλοι του συλλόγου, στο πέρασμα των μαραθωνοδρόμων έξω από το στάδιο της Παλλήνης, για να τους ενθαρρύνουμε, ως ελάχιστη αναγνώριση της προσπάθειάς τους.

Καλή δύναμη, καλή προσπάθεια και κάθε επιτυχία!

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ