ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄

<< ΔΙΑΘΛΑ >>

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ προκηρύσσεται το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων Β΄ - Παγκορασίδων Β΄ (ΔΙΑΘΛΑ). (Α΄ Αγώνας) το οποίο θα διεξαχθεί με τους παρακάτω όρους και σύμφωνα με την γενική προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ αριθμ.πρωτ.384/26-1-2017.

Την Εαρινή περίοδο θα διεξαχθούν δύο αγώνες (Α΄ αγώνας 1 & 8 Απριλίου και Β΄ αγώνας 29 & 30 Απριλίου 2017).

Α΄ ΑΓΩΝΑΣ:

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :

Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α΄ αγώνας «ΔΙΑΘΛΑ» ΠΠΒ΄ & ΠΚΒ΄ θα διεξαχθεί Σαββάτο απόγευμα 1 Απριλίου & ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ στις 8 Απριλίου 2017

2) ΟΜΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ : Στάδιο Παλλήνης ,Σαββάτο απόγευμα, 1/4/2017

Συμμετέχουν τα σωματεία : Αμεινίας ο Παλληνεύς - ΓΑΣ Χολαργού – Δίας Αχαρνών - Ολυμπιάδα Κηφισιάς- ΓΑΣ Παιανίας - ΓΣ Ερμής Ιλίου – ΑΟ Κούρος Αίγινας .

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ : Στάδιο Πανελληνίου Γ.Σ. ,Σαββάτο απόγευμα, 1/4/2017

Συμμετέχουν τα σωματεία της πρώην Τ.Ε. Αθήνας .

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ : Στάδιο Ολυμπιακού Χωριού, Σαββάτο απόγευμα, 1/4/2017

Συμμετέχουν τα σωματεία :ΔΙΑΣ ΟΛ. Χωριού - ΓΑΣ Ωρωπίων - Φοίβος ΟΛ. Χωριού – Α.Σ.Φειδιππίδης- ΤΟ Οίον.

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ : Στάδιο Φιλοθέης , Σαββάτο απόγευμα ,8/4/2017

Συμμετέχουν τα υπόλοιπα σωματεία της πρώην Ανατολικής Αττικής .

3) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

α) Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι αθλητές – αθλήτριες των σωματείων της Ε.Α.Σ.ΣΕΓΑΣ Αθήνας και επιπλέον τα δυο σωματεία (φιλοξενούμενα ) της Δυτικής Αττικής . Για τους αθλητές – αθλήτριες , πρέπει έχει εκδοθεί ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ δελτίο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και το οποίο βρίσκεται στην κατοχή του σωματείου τους.

β) Συμμετέχουν ΜΟΝΟ οι αθλητές - τριες που έχουν γεννηθεί τα έτη 2004 – 2005.

γ) Τα σωματεία συμμετέχουν με απεριόριστο αριθμό αθλητών – αθλητριών.

δ) ΔΕΝ επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών – τριών ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, σε καμιά περίπτωση και για κανένα λόγο.

4) ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ - ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ – ΔΙΑΘΛΑ:

 

Διεξάγεται ένα ΔΙΑΘΛΟ σε κάθε αγώνα (ένα ΔΙΑΘΛΟ στις 1&8/4/17 και ένα ΔΙΑΘΛΟ στις 29&30/4/17).Συνολικά και στους δύο αγώνες μαζί, ένα ΤΕΤΡΑΘΛΟ (ΔΥΟ ΔΙΑΘΛΑ).

- Το πρόγραμμα κάθε αγώνα περιλαμβάνει επτά επί μέρους αγωνίσματα, από τις τρεις διαφορετικές κατηγορίες:

ΔΡΟΜΟΙ: 60μ. – 1.000μ. – 60μ. εμπόδια

ΑΛΜΑΤΑ: Ύψος - Μήκος

ΡΙΨΕΙΣ: Σφαίρα – Μπαλάκι ή Vortex

Σε κάθε αγώνα διεξάγονται και τα επτά επί μέρους αγωνίσματα και ο κάθε αθλητής - τρια επιλέγει και συμμετέχει σε ΔΥΟ διαφορετικά αγωνίσματα.

Στον ένα από τους δύο αγώνες τα αγωνίσματα πρέπει να είναι υποχρεωτικά από δύο διαφορετικές κατηγορίες (δρόμοι, άλματα, ρίψεις) και στο σύνολο των δύο αγωνιστικών να έχει συμμετάσχει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, σε τέσσερα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ αγωνίσματα και από τις τρεις κατηγορίες αγωνισμάτων.

π.χ.

Στον Α΄ αγώνα, επιλέγει να συμμετέχει σε ένα δρόμο και σε ένα άλμα, 60μ. – Μήκος (συμμετοχή σε δύο διαφορετικές κατηγορίες).

Στον Β΄ αγώνα θα συμμετέχει υποχρεωτικά σε μία ρίψη π.χ. σφαίρα (για να κλείσει τη συμμετοχή του και στις τρεις κατηγορίες αγωνισμάτων, «δρόμο, άλμα την Α΄ ημέρα και ρίψη τη Β΄ ημέρα») και ως δεύτερο αγώνισμα θα επιλέξει ένα αγώνισμα από όποια κατηγορία θέλει (δρόμο, άλμα, ρίψη), αλλά στο οποίο δεν έχει ήδη συμμετάσχει (π.χ. vortex-μπαλάκι ή ύψος ή 1.000μ. ή 60μ. εμπόδια).

 

5) ΟΡΓΑΝΑ ΡΙΨΕΩΝ – ΥΨΗ και ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ και ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ B΄:

ΣΦΑΙΡΑ: 3 κιλά.VORTEX ή ΜΠΑΛΑΚΙ: 200 γρ.

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: 60 μ. ΕΜΠ: (0,76cm) 127,50 10,50 (6 εμπόδια)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: 60 μ. ΕΜΠ: (0,76cm) – 12 7 13 (6 εμπόδια)

6) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:

Κάθε σωματείο βαθμολογείται - ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ:

α) Με ΠΕΝΤΕ (5) βαθμούς αξιολόγησης, εάν συμμετέχει με 5 – 9 αθλητές τριες συνολικά.

β) Με ΔΕΚΑ (10) βαθμούς αξιολόγησης, εάν συμμετέχει με 10 - 14 αθλητές – τριες συνολικά.

β) Με ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) βαθμούς αξιολόγησης, εάν συμμετέχει με 15 τουλάχιστον αθλητές – τριες συνολικά.

Οι περισσότεροι βαθμοί που μπορεί να πάρει ένα σωματείο στον καθένα από τους δύο αγώνες «ΔΙΑΘΛΩΝ» είναι ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) και συνολικά και από τους δύο αγώνες ΤΡΙΑΝΤΑ (30).

Παράδειγμα 1ον :

Σωματείο συμμετέχει με 3 ΠΠ και 1 ΠΚ (σύνολο 4).

Το σωματείο αυτό ΔΕΝ βαθμολογείται - αξιολογείται.

Παράδειγμα 2ον :

Σωματείο συμμετέχει με 3 ΠΠ και 6 ΠΚ (σύνολο 9).

Το σωματείο αυτό βαθμολογείται - αξιολογείται με 5 βαθμούς.

Παράδειγμα 3ον :

Σωματείο συμμετέχει με 7 ΠΠ και 3 ΠΚ (σύνολο 10).

Το σωματείο αυτό βαθμολογείται - αξιολογείται με 10 βαθμούς.

Παράδειγμα 4ον :

Σωματείο συμμετέχει με 8 ΠΠ και 7 ΠΚ (σύνολο 15).

Το σωματείο αυτό βαθμολογείται - αξιολογείται με 15 βαθμούς.

Οι παραπάνω βαθμοί θα υπολογιστούν στους βαθμούς αξιολόγησης των διασυλλογικών αγώνων του 2017.

7) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Καθιερώνεται ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ και ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ, αφού τα ΔΙΑΘΛΑ σε αυτές τις ηλικίες αντιμετωπίζονται και ως ομαδικό αγώνισμα για κάθε κατηγορία. Μία κατάταξη και απονομή για τους ΠΠΒ΄ και μία κατάταξη και απονομή για τις ΠΚΒ΄.

Για να βαθμολογηθεί (αγωνιστική βαθμολογία) ένα σωματείο και να υπολογιστεί στην ομαδική κατάταξη και απονομή των επάθλων, πρέπει να έχει πέντε (5) τουλάχιστον αθλητές ή αθλήτριες στην τελική κατάταξη της αντίστοιχης κατηγορίας.

Για τον υπολογισμό της συνολικής αγωνιστικής βαθμολογίας κάθε σωματείου (με την προϋπόθεση ότι έχει τουλάχιστον 5 αθλητές ή αθλήτριες στην τελική κατάταξη) προστίθενται οι βαθμοί επίδοσης των δέκα (10) καλύτερων αθλητών και αθλητριών του σε κάθε κατηγορία.

Σύμφωνα με την παραπάνω συνολική ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ γίνεται η κατάταξη των σωματείων και η απονομή των επάθλων στα ΤΡΙΑ πρώτα σωματεία για κάθε κατηγορία.

π.χ. - Έχει στην τελική κατάταξη 4 ΠΠ Β΄ = Δεν βαθμολογείται.

- Έχει στην τελική κατάταξη 5 ΠΠ Β΄ και 3 ΠΚ Β΄= Προστίθενται οι βαθμοί των 5 αθλητών και το σύνολο τους αποτελεί την αγωνιστική βαθμολογία του σωματείου στους ΠΠ Β΄. Στις ΠΚ Β΄ δεν βαθμολογείται, αφού δεν έχει 5 τουλάχιστον αθλήτριες.

- Έχει στην τελική κατάταξη 9 ΠΠ Β΄= Προστίθενται οι βαθμοί των 9 αθλητών και το σύνολο τους αποτελεί την αγωνιστική βαθμολογία του σωματείου.

- Έχει στην τελική κατάταξη 10 ΠΠ Β΄= Προστίθενται οι βαθμοί των 10 αθλητών και το σύνολο τους αποτελεί την αγωνιστική βαθμολογία του σωματείου.

- Έχει στην τελική κατάταξη 15 ΠΚ Β΄ και 3 ΠΠ Β΄= Προστίθενται οι βαθμοί των 10 ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ αθλητριών και το σύνολο τους αποτελεί την αγωνιστική βαθμολογία του σωματείου στις ΠΚ Β΄. Στους ΠΠ Β΄ δεν βαθμολογείται, αφού δεν έχει 5 τουλάχιστον αθλητές.

- Η αγωνιστική βαθμολογία υπολογίζεται μόνο για την κατάταξη των σωματείων και την ομαδική απονομή των επάθλων. Δεν έχει σχέση με την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ των σωματείων, για την οποία αναφέρονται σχετικά στη παράγραφο 6.

8) ΕΠΑΘΛΑ :

- Στους 3 πρώτους νικητές – νικήτριες, στο καθένα από τα ατομικά αγωνίσματα κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα

- Στους 3 πρώτους νικητές – νικήτριες της, της συνολικής βαθμολογίας του ΔΙΑΘΛΟΥ (μία κατάταξη στους ΠΠ Β΄ και μία κατάταξη στις ΠΚ Β΄), θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα και στους αθλητές – τριες που θα καταταγούν στην 4η – 6η θέση θα απονεμηθούν διπλώματα.

- Στα ΤΡΙΑ πρώτα σωματεία κάθε κατηγορίας (ΠΠ και ΠΚ) της «αγωνιστικής βαθμολογίας» θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.

 

9) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

α) Για τη συμμετοχή στους αγώνες θα υποβάλλεται από κάθε σωματείο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ δήλωση συμμετοχής, με την οποία το σωματείο δηλώνει ανεπιφύλακτα ότι αποδέχεται τους όρους της γενική και ειδικής προκήρυξης του πρωταθλήματος και την εφαρμογή των κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

β) Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν σε ηλεκτρονική μορφή με e-mail το αργότερο μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 και ώρα 21.00 & (Δευτέρα 3 Απρίλιου 2017 για τον όμιλο της ΦΙΛΟΘΕΗΣ) και στις δύο διευθύνσεις: chriskarouzos@gmail.com και easathinas2014@gmail.com

χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο τo συνημμένο (αρχείο excel) ΠΟΛΥΑΘΛΟΥ ΠΠΒ’-ΠΚΒ’. Γράφουμε πρώτα το επώνυμο και μετά το όνομα . Όχι χειρόγραφες και σκαναρισμένες ούτε και σε μορφή pdf, διότι θα υπάρχουν ηλεκτρονικά πινάκια.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων πρέπει να έχουν μαζί τους τα αθλητικά δελτία των αθλητών – τριών (σφραγισμένα από τον ιατρό όπως ο νόμος ορίζει) για να τα παραδώσουν στη γραμματεία των αγώνων.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

 

 • Λόγω του αναμενόμενου μεγάλου αριθμού συμμετοχής αθλητών – τριών στις κατηγορίες ΠΠ – ΠΚ Β΄ (ΔΙΑΘΛΑ) τα πινάκια θα είναι γραμμένα πριν από τους αγώνες.

 • Έτσι δεν θα μπορούν να συμπληρωθούν νέα ονόματα την ώρα των αγώνων.

 • Δε δηλώνεται κανένας αθλητής – τρια εάν το δελτίο του δεν έχει εκδοθεί από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και δεν βρίσκεται στην κατοχή του σωματείου.

 • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ – ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΦΟΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ.

 

10) ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ :

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.

Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας και το οποίο θεωρείται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) χρόνο από τη θεώρησή του.

Σε κάθε περίπτωση όμως, για τα θέματα υγείας των αθλητών – τριών και ιδιαίτερα για ότι συμβεί σε ένα αγωνιζόμενο και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού έλεγχου είναι υπεύθυνος ο εκπρόσωπος του σωματείου και ο προπονητής που δηλώνουν αυτούς τους αθλητές- τριες και σε καμία περίπτωση η διοργανώτρια Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Αθήνας .

11) ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:

- Στους αγώνες θα ισχύουν οι κανονισμοί στίβου 2016 – 2017.

- Στα ΠΟΛΥΑΘΛΑ (ΔΙΑΘΛΑ), ΠΠΒ’ – ΠΚ Β΄, ισχύουν οι διατάξεις των κανονισμών για τα σύνθετα αγωνίσματα (π.χ. 3 προσπάθειες στο Μήκος – Σφαίρα, ΜΙΑ επιπλέον άκυρη εκκίνηση στους δρόμους) κ.λ.π.

- Το αρχικό ύψος στο αγώνισμα του άλματος σε ύψος , θα καθοριστεί από τον τεχνικό υπεύθυνο των αγώνων σε συνεργασία με τους προπονητές των αθλητών - τριών. Τα διαδοχικά ύψη, αναφέρονται στο συνημμένο πίνακα βαθμολόγησης.

- Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής αθλητών - αθλητριών στο άλμα σε ύψος και καθαρά για οργανωτικούς λόγους, σε κάθε διαδοχικό ύψος θα επιτρέπονται μέχρι δύο προσπάθειες και επίσης στο Vortex ή μπαλάκι μέχρι δύο προσπάθειες συνολικά.

- Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα ρυθμίζεται από τον τεχνικό υπεύθυνο και τον αλυτάρχη των αγώνων, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

12) ΚΥΡΩΣΕΙΣ - ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ :

Η επιτροπή ελέγχου και σωστής διεξαγωγής των διασυλλογικών αγώνων αποτελείται από υπηρεσιακά μέλη της επιτροπής ανάπτυξης και της στατιστικής υπηρεσίας με πρόεδρο ένα μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Έτσι, εκτός των ακυρώσεων που μπορεί να γίνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων για διαφόρους λόγους, (αντικανονική συμμετοχή με βάση τη γενική και την ειδική προκήρυξη ή το γενικό κανονισμό οργάνωσης και διεξαγωγής πρωταθλημάτων), θα γίνεται έλεγχος και μετά το πέρας των αγώνων, από την επιτροπή ελέγχου.

Οι κυρώσεις που θα επιβάλλονται είναι:

 1. Ο αθλητής – τρια, τιμωρείται με ένα (1) χρόνο αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις.

 2. Ο σύλλογος του, χάνει ΟΛΟΥΣ τους βαθμούς που ο αθλητής – τρια κέρδισε στους συγκεκριμένους αγώνες:

 • Εάν το σωματείο έχει συμμετάσχει π.χ. με 5 αθλητές – τριες, η συμμετοχή αυτού του αθλητή – τριας δεν υπολογίζεται και το σωματείο δεν παίρνει κανένα βαθμό.

 • Εάν το σωματείο έχει συμμετάσχει π.χ. με 10 αθλητές – τριες, η συμμετοχή αυτού του αθλητή – τριας δεν υπολογίζεται και το σωματείο βαθμολογείται με 5 βαθμούς.

 • Εάν το σωματείο έχει συμμετάσχει π.χ. με 16 αθλητές – τριες, η συμμετοχή αυτού του αθλητή – τριας δεν υπολογίζεται, αλλά το σωματείο βαθμολογείται πάλι με 15 βαθμούς, αφού έχει περισσότερους από 15 συμμετέχοντες αθλητές - τριες.

 1. Ο σύλλογος του, τιμωρείται επιπλέον και με αφαίρεση είκοσι (-20) βαθμών από το σύνολο των βαθμών των διασυλλογικών αγώνων του 2017.

Ειδικά σε περίπτωση ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ - ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ – ΤΡΙΑ, θα ισχύουν όλα όσα αναφέρονται στις παραπάνω παραγράφους 1 και 2 και επιπλέον όσον αφορά την παράγραφο 3, θα αφαιρούνται ΕΚΑΤΟ (100) βαθμοί από το σύνολο των βαθμών των διασυλλογικών αγώνων του 2017.

 1. Σε περίπτωση συνολικής αποχώρησης ενός σωματείου, κατά τη διάρκεια των αγώνων (μετά από έγγραφη δήλωσή του), το σωματείο αυτό θα τιμωρείται με αφαίρεση βαθμών και επί πλέον θα παραπέμπεται στη δικαστική επιτροπή του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά το τέλος των αγώνων η Ε.Α.Σ. Αθήνας υποχρεούται να στείλει τις ακυρώσεις, εάν φυσικά υπάρχουν, στο γραφείο ανάπτυξης του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για να επιβληθούν οι αντίστοιχες κυρώσεις.

12) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Β΄ ΑΓΩΝΑΣ

Ο δεύτερος Διασυλλογικός αγώνας ΔΙΑΘΛΩΝ ΠΠΒ’- ΠΚ Β΄, θα διεξαχθεί 29 & 30 Απριλίου 2017. Θα εκδοθεί νέα προκήρυξη από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας .

Στο δεύτερο αγώνα οι αθλητές – τριες πρέπει να αγωνιστούν σε διαφορετικά αγωνίσματα, από αυτά που αγωνίστηκαν στον Α΄ αγώνα.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: 1 . Πρόγραμμα αγώνων

2 . Δήλωση συμμετοχής (αρχείο excel)

3. Πίνακας βαθμολόγησης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

- Σ.Ε.Γ.Α.Σ. – Γραφείο Ανάπτυξης

- ΣΤΑΔΙΑ: ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΠΑΛΛΗΝΗΣ- Ο.ΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

- Κ.Ε.Κ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ «ΔΙΑΘΛΑ»

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄

ΣΑΒΒΑΤΟ απόγευμα 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

ΣΤΑΔΙΑ : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ – Ο. ΧΩΡΙΟΥ

ΩΡΑ

ΔΡΟΜΟΙ

ΑΛΜΑΤΑ

ΡΙΨΕΙΣ

15:00

60m.ΠΚ Β

ΜΗΚΟΣ & ΥΨΟΣ ΠΠΒ

 
       

15:30

60m. ΕΜΠ ΠΚ Β

   

15:45

60m. ΕΜΠ ΠΠΒ

   

16:00

60m. ΠΠΒ

ΥΨΟΣ & ΜΗΚΟΣ ΠΚΒ

 

16:30

   

ΣΦΑΙΡΑ & VORTEX ΠΠΒ

17:00

   

ΣΦΑΙΡΑ & VORTEX ΠΚΒ

17:30

1.000m. ΠΠΒ

   

17:45

1.000m. ΠΚΒ

   

18:00

     
       
       
       

Σημείωση : 1) Τα χρώματα μπορούν να βοηθήσουν την επιλογή αγωνισμάτων και την σειρά που θα ακολουθήσουν τα παιδιά ανάλογα την επιλογή αγωνισμάτων .Επίσης όσοι ΠΠΒ επιλέξουν 60 ΕΜΠ. Και μήκος , μπορούν να αγωνιστούν μετά τα εμπόδια στο μήκος .

2) Το πρόγραμμα θα μπορεί να τροποποιηθεί, ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών και τις γενικότερες συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων.

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΔΙΑΘΛΩN»

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

ΣΤΑΔΙO : ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΩΡΑ

ΔΡΟΜΟΙ

ΑΛΜΑΤΑ

ΡΙΨΕΙΣ

14.00

60 Μ ΠΚ Β

ΜΗΚΟΣ ΠΠΒ

(ΣΚΑΜΜΑ Α)

ΥΨΟΣ ΠΠΒ

ΜΗΚΟΣ ΜΙΝΙ ΠΚ

(2006-2008)

(ΣΚΑΜΜΑ Β)

VORTEX ΜΙΝΙ ΠΠ

(2006-2008)

14:30

60 Μ ΕΜΠ ΠΚ Β

   

14:45

60 Μ. ΕΜΠ ΠΠΒ

 

VORTEX ΜΙΝΙ ΠΚ

(2006-2008)

15:00

60 Μ. ΠΠΒ

ΥΨΟΣ ΠΚΒ

ΜΗΚΟΣ ΠΚΒ

(ΣΚΑΜΜΑ Α)

ΜΗΚΟΣ ΜΙΝΙ ΠΠ

(2006-2008)

(ΣΚΑΜΜΑ Β)

 

15:30

50 Μ ΜΙΝΙ ΠΚ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

(2009-2011)

 

ΣΦΑΙΡΑ ΠΠΒ

VORTEX ΠΠΒ

15:50

50 Μ ΜΙΝΙ ΠΠ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

(2009-2011)

ΜΗΚΟΣ ΜΙΝΙ ΠΚ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

(2009-2011)

 

16.10

50 M MINI ΠΚ

(2006-2008)

 

ΣΦΑΙΡΑ ΠΚΒ

VORTEX ΠΚΒ

16.30

50 Μ ΜΙΝΙ ΠΠ

(2006-2008)

   

16:50

1.000 Μ. ΠΠΒ

ΜΗΚΟΣ ΜΙΝΙ ΠΠ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

(2009-2011)

 

17:00

1.000 Μ. ΠΚΒ

   

17.10

1.000 Μ ΜΙΝΙ ΠΚ (2006-2008)

   

17.20

1.000 Μ ΜΙΝΙ ΠΠ (2006 – 2008)

   

MINI π.χ. επιλέγονται αγωνίσματα για μίνι και ακαδημίες ανάλογα την δυνατότητα των συναδέλφων να βοηθήσουν.

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ω ΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ «ΔΙΑΘΛΑ»

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄

ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

ΩΡΑ

ΔΡΟΜΟΙ

ΑΛΜΑΤΑ

ΡΙΨΕΙΣ

15:00

60m. ΠΠΒ group 1

ΜΗΚΟΣ ΠΠΒ (για όσους επιλέξουν ..1000m. ή VORTEX ή 60m. ΕΜΠ)

ΣΦΑΙΡΑ ΠΚΒ….

15:45

60m. ΠΚΒ group 1

ΜΗΚΟΣΠΚΒ (για όσες επιλέξουν ..1000m. ή VORTEX ή 60m. ΕΜΠ)

 

15:45

 

ΥΨΟΣ ΠΠΒ

 

16:00

   

VORTEX ΠΠΒ group1

16:30

60m. ΕΜΠ ΠΚ Β

ΜΗΚΟΣ ΠΠΒ group 1

ΣΦΑΙΡΑ ΠΠΒ

group 1

17:00

60m. ΕΜΠ ΠΠΒ

ΥΨΟΣ ΠΚΒ

VORTEX ΠΚΒ group 1

       

17:30

1.000m. ΠΠΒ

ΜΗΚΟΣ ΠΚΒ group 1

 

17:45

   

VORTEX ΠΚΒ & ΠΠΒ (Εκκρεμότητες )

18:00

1.000m. ΠΚΒ

 

ΣΦΑΙΡΑ ΠΠΒ & ΠΚΒ (Εκκρεμότητες)

       

Σημείωση : 1) Τα χρώματα μπορούν να βοηθήσουν την επιλογή αγωνισμάτων και την σειρά που θα ακολουθήσουν τα παιδιά ανάλογα την επιλογή αγωνισμάτων .Οι προπονητές πρέπει να κατευθύνουν τα παιδιά βάση του προγράμματος .

2) Το πρόγραμμα θα μπορεί να τροποποιηθεί με ευθύνη του τεχνικού συμβούλου, ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών και τις γενικότερες συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ