Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α΄– Παγκορασίδων Α΄ Σχηματάρι 7 – 5 – 2017

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, διεξήχθησαν στο στάδιο Σχηματαρίου «Ευαγ. Δεπάστας», οι αγώνες του Διασυλλογικού πρωταθλήματος της ηλικιακής κατηγορίας Παμπαίδων – Κορασίδων Α’, του 7ου ομίλου (ΣΕΓΑΣ: Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Εύβοιας και Βοιωτίας).

Η συμμετοχή των νεαρών αθλητών ήταν πολύ μεγάλη, σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα και το ενδιαφέρον των φιλάθλων, από την έναρξη των αγώνων μέχρι το κλείσιμο του προγράμματος υπήρξε αμείωτο. Σε αυτό βοήθησε ο υψηλός συναγωνισμός και οι πολύ καλές επιδόσεις που επιτεύχθηκαν.

Χαρά, συγκινήσεις, όμορφες αθλητικές εικόνες, για μια ακόμη φορά, από τη δυναμική συμμετοχή του ΑΜΕΙΝΙΑ, με πλούσια συγκομιδή βαθμών στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ, χάρη στην προσπάθεια όλων των παιδιών και τις καλές και αξιόλογες επιδόσεις τους, καταδεικνύοντας την όρεξη για διακρίσεις!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Τις συμμετοχές και τις επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών του ΑΜΕΙΝΙΑ μπορείτε να τις δείτε πατώντας εδώ.

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε εδώ.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των δύο κατηγοριών (ΠΠΑ-ΠΚΑ) των αγώνων του Σχηματαρίου, με τη βαθμολογία του ομίλου, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ και μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ