Διασυλλογικό Πρωτάθλημα 2017

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του «Αγ. Κοσμά» και η 2η ημέρα, του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών 2017, ταυτόχρονα με τον αγώνα 6άθλου ΠΠΑ του ομίλου μας (Αθήνας – Αν. Αττικής – Βοιωτίας - Εύβοιας).

Με τους αγώνες αυτούς, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα για το 2017, στους αγώνες του οποίου, είχαμε σπουδαίες εμφανίσεις, σημαντικές επιδόσεις, με ατομικά και συλλογικά ρεκόρ των αθλητών μας.

Σε όλους τους αγώνες όλων των ηλικιακών κατηγοριών, οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΜΕΙΝΙΑ, χάρηκαν τη συμμετοχή τους, με αγωνιστική διάθεση διακρίθηκαν για την προσπάθεια τους και όχι μόνο, πρόσφεραν όμορφες αθλητικές εικόνες, επιτυγχάνοντας και μία πολύ καλή «συγκομιδή» στο σύστημα αξιολόγησης του ΣΕΓΑΣ για το σωματείο μας, φανερώνοντας και την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται από την προπονητική ομάδα του συλλόγου.

Οι δυνατότητες των αθλητριών και των αθλητών μας - η πίστη σ’ αυτές - μαζί με τη συνέχιση της προσπάθειας, την όρεξη και το κέφι στην προπόνηση, είναι σίγουρο ότι θα φέρουν ξανά και ξανά «γιορτασμούς» επιτυχιών και στα επερχόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα! Σε όλους τους αθλητές – αθλήτριες και προπονητές του ΑΜΕΙΝΙΑ, αξίζουν συγχαρητήρια και ευχές για λαμπρές επιτυχίες και νίκες!

Επόμενο ραντεβού η φιλοξενία στο στάδιο Παλλήνης των αγώνων «ΑΜΕΙΝΙΑΣ 2017», την Κυριακή 21 Μαΐου!

Τις συμμετοχές και τις επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών του ΑΜΕΙΝΙΑ, της 2ης ημέρας Διασυλλογικού Α/Γ και 6άθλου ΠΠΑ, μπορείτε να τις δείτε πατώντας εδώ και εδώ.

(Τα αναλυτικά αποτελέσματα με τη βαθμολογία της 2ης ημέρας του ομίλου (Αθήνας), έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ: http://www.segas.gr/index.php/el/events/results/129-outdoor/outdoor-club-events/outdoor-clubs-2017/4329-diasyllogiko-protathlima-a-g-v-imera).

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ