Αγώνες Στίβου "ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2017"

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία, στο στάδιο Παλλήνης, για ακόμη μια φορά οι αγώνες στίβου «ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2017».

Από το πρωί της Κυριακής και σε όλη τη διάρκεια των αγώνων σύμφωνα με το πρόγγραμμα, με χαρά οι φίλαθλοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών που με τη σειρά τους προσέφεραν μοναδικές αθλητικές εικόνες και στιγμές χαράς και συγκίνησης, που μόνο ο στίβος, προσφέρει.

Εξαιρετικά μεγάλος ο αριθμός των 55 συνολικά σωματείων, από την ευρύτερη περιοχή Αθήνας - Αττικής, τη Βοιωτία, την Εύβοια, τη Λαμία, τη Νάξο και την Κρήτη, με τους 566 αγωνισθέντες. Αξιοσημείωτο των στατιστικών στις συμμετοχές ότι αυτές μοιράστηκαν εξίσου, δηλαδή οι αγωνίσθηκαν 283 αθλητές και 283 αθλήτριες!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο πλουραλισμός στο βάθρο των νικητών, η διάθεση για διάκριση και ο δυνατός συναγωνισμός, κατέδειξαν το υψηλό επίπεδο των αγώνων και συνάμα την αξιόλογη προσπάθεια, που παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, συντελείται από τα σωματεία –συλλόγους του κλασσικού αθλητισμού.

Οι αγώνες για άλλη μια φορά, διεξήχθησαν με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, χάρη στους συμμετέχοντες αθλητές -αθλήτριες, προπονητές, κριτές και διοργανωτές, που βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του, στην άψογη τέλεσή τους, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Τα αποτελέσματα αναλυτικά, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ