ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ - ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Μικροί και μεγάλοι, μαθητές - αθλητές της ευρύτερης περιοχής, γιόρτασαν και αγωνίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου 2017, στους «Αναπτυξιακούς Αγώνες Στίβου ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2017», στο στάδιο Παλλήνης.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος πριν την έναρξή τους, μίλησε για τη σημασία του αθλητισμού, τη δύναμη θέλησης που απαιτείται, την επιμονή για το αποτέλεσμα παρά τις δυσκολίες ή και αποτυχίες και γενικά για τα οφέλη της άθλησης.

Εικόνες χαράς στα πρόσωπα των μικρών παιδιών απ΄τα λόγια και την αναμνηστική φωτογραφία μαζί του. Η μεγάλη συμμετοχή σε όλα τα αγωνίσματα του προγράμματος (σφαιροβολία, ταχύτητα, αντοχή, άλμα σε ύψος και μήκος), από όλες τις ηλικίες, το κέφι και οι πολύ καλές επιδόσεις, εκτός από τα μετάλλια των πρώτων νικητών και τα αναμνηστικά διπλώματα, γέμισαν με αισιοδοξία όλα τα παιδιά ως ανταμοιβή της προσπάθειας τους και φυσικά περηφάνια σε όσους τα καμάρωσαν από την κερκίδα.

Αξίζουν συγχαρητήρια όχι μόνο στα παιδιά που συμμετείχαν, αλλά και στους μπαμπάδες, μαμάδες, παππούδες και γιαγιάδες που προσέφεραν στα παιδιά τους μοναδική ευκαιρία να νιώσουν τη χαρά της άθλησης. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τόσα πολλά χαμογελαστά παιδιά και ένα στάδιο γεμάτο από κόσμο, να χειροκροτεί τις αξιοζήλευτες προσπάθειες των νεαρών μαθητών - αθλητών.

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ