Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 2018/ 7ος Όμιλος

Τη Μ. Δευτέραν 2 Απριλίου 2018, διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά, οι αγώνες του Διασυλλογικού πρωταθλήματος της ηλικιακής κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων, του 7ου ομίλου (ΣΕΓΑΣ: Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Εύβοιας και Βοιωτίας).

Από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα, τόσο η πολυπληθής συμμετοχή, όσο και ο υψηλός συναγωνισμός, σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον, των συγγενών, φίλων και φιλάθλων.

Ακόμη μία φορά, δυναμική η συμμετοχή του ΑΜΕΙΝΙΑ, με καλές και αξιόλογες επιδόσεις, με τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριές του, όχι μόνο να προσφέρουν συγκινήσεις και στιγμές αθλητικής ομορφιάς, αλλά και πλούσια συγκομιδή βαθμών σύμφωνα με το υφιστάμενο σύστημα αξιολόγησης του ΣΕΓΑΣ, καταδεικνύοντας την προσπάθεια που συντελείται στο στάδιο Παλλήνης, αλλά και την όρεξη για διακρίσεις! Με κέφι, όρεξη, δύναμη, πίστη και αυτοπεποίθηση από όλους, ευχόμαστε στις αθλήτριες, στους αθλητές και στην προπονητική ομάδα, γιατί πραγματικά το αξίζουν, να γιορτάσουν ακόμη περισσότερες επιτυχίες και νίκες!

Αξίζει να σημειωθεί πως στους αγώνες αυτούς, πολλοί αθλητές και πολλές αθλήτριες, έλαβαν το «βάπτισμα του πυρός», καθόσον συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες με τόσο υψηλό συναγωνισμό και άκουσαν για πρώτη φορά «πιστόλι» αφέτη!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ, για τις επιδόσεις τους, για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους!

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε εδώ.

Τις συμμετοχές και τις επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών του ΑΜΕΙΝΙΑ μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των δύο κατηγοριών (παίδων –κορασίδων), με τη βαθμολογία του 7ου ομίλου, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.