Νέες επιτυχίες του "Αμεινια" στο Παννελήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4χ400 μ γυναικών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών κλειστού στίβου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο Παιανίας στις 10-11 Φεβρουαρίου.

Η σύντομη περίοδος του κλειστού στίβου, έφτασε στο τέλος της, αφού στην ουσία μόνο το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών, διεξήχθη. Οι αθλητές του σωματείου μας πέτυχαν διακρίσεις, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες παρουσίες και την συλλογή μεταλλίων σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4χ400 μ γυναικών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών κλειστού στίβου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο Παιανίας στις 10-11 Φεβρουαρίου, με χρόνο 4:27:35, αποτελούμενη από τις : Λευθεροχωρίτη Κων/να, Αδαμοπούλου Βασιλική, Ταμιχτσή Ισμήνη και Κατσιμαντού Ξένια.

Επίσης να σημειώσουμε στους ίδιους αγώνες την 9η θέση στα 1.500 μ της Βασιλικής Αδαμοπούλου με 5:12:92, την 9η θέση του Δημήτρη Καλιακούδη στα 3.000 μ με 9:16:82 και την 11η θέση της Ξένιας Κατσιμαντού με 5:15:15.

Ακόμη στον κλειστό στίβο ιδιαίτερα αξιόλογες επιδόσεις πέτυχε ο παμπαίδας α αθλητής του σωματείου Μανδηλάς Ιάσωνας, στο Λουξεμβούργο όπου διαμένει για την φετινή χρονιά και σε μια σειρά από ημερίδες πέτυχε 6.18μ στο μήκος, 7:60 στα 60μ, 8:76 στα 60 μ εμπ.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ