Διασυλλογικό Πρωτάθλημα 2018

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του «Αγ. Κοσμά» και η 2η ημέρα, του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών 2018, ταυτόχρονα με τον αγώνα 6άθλου ΠΠΑ του ομίλου μας (Αθήνας – Αν. Αττικής).

Με τους αγώνες αυτούς, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα για το 2018, με σπουδαίες εμφανίσεις, σημαντικές επιδόσεις, με ατομικά και συλλογικά ρεκόρ των αθλητών μας.

Σε όλους τους αγώνες όλων των ηλικιακών κατηγοριών, οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΜΕΙΝΙΑ, χάρηκαν τη συμμετοχή τους, με αγωνιστική διάθεση διακρίθηκαν για την προσπάθεια τους και όχι μόνο, πρόσφεραν όμορφες αθλητικές εικόνες, επιτυγχάνοντας και μία πολύ καλή «συγκομιδή» στο σύστημα αξιολόγησης του ΣΕΓΑΣ για το σωματείο μας, φανερώνοντας και την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται.

Οι δυνατότητες των αθλητριών και των αθλητών μας - η πίστη σ’ αυτές - μαζί με τη συνέχιση της προσπάθειας, την όρεξη και το κέφι στην προπόνηση, είναι σίγουρο ότι θα φέρουν ξανά και ξανά «γιορτασμούς» επιτυχιών και στα επερχόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα!

ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΘΛΗΤΕΣ – ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΜΕΙΝΙΑ, ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ!

Επόμενο ραντεβού η φιλοξενία στο στάδιο Παλλήνης των αγώνων «ΑΜΕΙΝΙΑΣ 2018», το Σάββατο 19 Μαΐου!

Τις συμμετοχές και οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών του ΑΜΕΙΝΙΑ θα τις δείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

2η ημέρας Διασυλλογικού Α/Γ2η ημέρας Διασυλλογικού Α/Γ

6άθλου ΠΠΑ6άθλου ΠΠΑ

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.