Αγώνες Αμεινίας ο Παλληνεύς 2018

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, διεξήχθησαν οι αγώνες στίβου "ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2018».

Σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, με χαρά οι φίλαθλοι, έδωσαν δυνατό παρόν και θερμό χειροκρότημα, ελάχιστη αμοιβή στους αγωνιζόμενους, που προσέφεραν μοναδικές όμορφες αθλητικές εικόνες και στιγμές χαράς και συγκίνησης!

Εξαιρετικά μεγάλος ο αριθμός των 80 πλέον σωματείων, από την ευρύτερη περιοχή Αθήνας - Αττικής, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, τη Χίο και την Κρήτη, με τους 700 και πλέον αγωνισθέντες!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο πλουραλισμός στο βάθρο των νικητών, η διάθεση για διάκριση και ο δυνατός συναγωνισμός, κατέδειξαν το υψηλό επίπεδο των αγώνων και συνάμα την αξιόλογη προσπάθεια, που συντελείται από τα σωματεία –συλλόγους του κλασσικού αθλητισμού.

Στους τρεις πρώτους νικητές των αγωνισμάτων απονεμήθηκαν Μετάλλια και Διπλώματα, από διακεκριμένους αθλητές, προπονητές, παράγοντες του κλασικού αθλητισμού και του ΑΜΕΙΝΙΑ, καθώς κι απ΄το δήμαρχο «Παλλήνης – Γέρακα – Ανθούσας» κ. Αθανάσιο Ζούτσο, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την όλη εκδήλωση.

Οι αγώνες για άλλη μια φορά, διεξήχθησαν με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, χάρη στους συμμετέχοντες αθλητές -αθλήτριες, προπονητές, κριτές και διοργανωτές, που βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του, στην άψογη τέλεσή τους, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.