ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 (Αποτελέσματα και Φωτογραφίες)

Μπαμπάδες και μαμάδες, πιασμένοι απ’ το χέρι με τα «βλαστάρια» τους, συναγωνίστηκαν στην ημέρα «Οικογενειακού Αθλητισμού», που διεξήχθη το Σάββατο 6 Οκτώβρη.

Με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση αυτή, μεγάλη συμμετοχή και άμιλλα, σπουδαίες επιδόσεις γονιών και παιδιών, αλλά κυρίως κέφι, ευχαριστημένοι όλοι συμμετέχοντες μικροί και μεγάλοι, πολύ όμορφες εικόνες στοργής και φροντίδας στην εκδήλωση της οικογένειας του ΑΜΕΙΝΙΑ.

Άλλη μια φορά σε ένα περιβάλλον ισοτιμίας και ισοδυναμίας, όπως είναι ο Αθλητικός Στίβος, οι λιλιπούτειοι αθλητές και αθλήτριες του ΑΜΕΙΝΙΑ με τους γονείς τους πολύτιμους αρωγούς των προσπαθειών τους, έστειλαν απ’ το στάδιο της Παλλήνης το μήνυμα της αξίας της οικογένειας.

Επίσης, για άλλη μια φορά αναδείχθηκε η αξία της άθλησης, καθώς γονείς και παιδιά, παρότρυναν ο ένας τον άλλο για τον τερματισμό και το τρόπαιο της συμμετοχής των αγωνισμάτων, τη ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.