Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ (Κ14) ΠΠ Β΄ - ΠΚ Β΄ & ΜΙΝΙ ΠΠ-ΠΚ Παλλήνη 13-4-2019

Τα σύννεφα και το σποραδικό ψιλόβροχο του πρωινού του Σαββάτου (13 Απριλίου 2019), στην Αττική, δημιούργησαν ερωτηματικά για το αν θα διεξαχθή ο προγραμματισμένος δεύτερος αγώνας του διασυλλογικού πρωταθλήματος τετράθλου πολυάθλου ΠΠ Β΄-ΠΚ Β΄ μαζί με αυτόν των ΜΙΝΙ ΠΠ και ΠΚ, του 4ου ομίλου των σωματείων ΕΑΣ Αθήνας.

Η συμμετοχή απρόσμενα μεγάλη, όλα ξεκίνησαν κανονικά, σύμφωνα με το πρόγραμμα κι έτσι το μεσημέρι, για μια ακόμη φορά οι μικροί μας αθλητές και οι γονείς βρέθηκαν στο στάδιο Παλλήνης, όπου η χαρά με τη διασκέδαση, έδωσαν βροντερό παρόν.

...κι ο καιρός κόντρα σε προβλέψεις έκανε τα δικά του, «άνοιξαν οι ουρανοί» ...αλλά η βροχή δεν πτοεί τους αθλητές! και αυτό ήταν μήνυμα των μικρών (ηλικιακά) αθλητών και αθλητριών που λάμβαναν μέρος στους αγώνες, καταδεικνύοντας τη δύναμη που σου δίνει ο αθλητισμός και ειδικότερα ο στίβος, γιατί όταν έχεις αγώνα να δώσεις αγωνίζεσαι!

Αυτή η μικρή αναποδιά, δε μείωσε τον ενθουσιασμό των αθλητών και αθλητριών που «πλημμυρισμένοι» με αυτοπεποίθηση συνέχισαν όλοι, μέχρι το τέλος των αγώνων. Σίγουρα κι οι γονείς, βλέποντας τα παιδιά τους, να προσπαθούν με ζήλο και να συναγωνίζονται με γέλια και κέφι παρά τη βροχή, παρέμειναν στο στάδιο, συντελώντας στην ολοκλήρωση δίχως «απώλειες», αυτής της ωραίας διοργάνωσης!

Συγχαρητήρια στους αθλητές, στις αθλήτριες και σε όλους όσοι συνετέλεσαν γι’ αυτήν την ωραία αθλητική εκδήλωση!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ