Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού Μαθητών και Μαθητριών Λυκείου, έτους 2019

Την Τετάρτη και Πέμπτη 8 και 9 Μαΐου, προγραμματίστηκαν να διεξαχθούν στην πόλη των Ιωαννίνων (στάδιο Ζωσιμάδων), οι αγώνες της τρίτης φάσης (τελική) των φετινών Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Κλασσικού Αθλητισμού Γυμνασίων – Λυκείων.

Οι αγώνες αυτοί μας δίνουν την ευκαιρία για ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, σε όσους μαθητές- αθλητές και μαθήτριες-αθλήτριες του «ΑΜΕΙΝΙΑ» αγωνίστηκαν στην Α΄ φάση των αγώνων, καθώς και για την πρόκριση πολλών εξ αυτών στην ομολογουμένως δύσκολη Β’ φάση, τόσο για τη συμμετοχή τους όσο και για την αξιέπαινη προσπάθειά τους, προσπάθεια που δε θα μπορούσε να μη συνοδευτεί και από ανάλογη πρόκριση στην τελική Γ’ φάση.
Σύμφωνα με τους κανόνες της εγκυκλίου διεξαγωγής, στη Γ’ Φάση προκρίνονται: ο πρώτος αθλητής και η πρώτη αθλήτρια κάθε ομίλου της Β΄ Φάσης, εφόσον έχουν υπερβεί το συγκεκριμένο όριο και οι τέσσερις καλύτερες επιδόσεις από τους αγώνες της Β΄ φάσης (εντός ορίου).
Έτσι προκρίνονται: η Κορωνιού Χριστίνα/ 3000m με 11’01”77, η Γκαλιούρη Ασποστολία/ Μήκος με 5,26m, η Ρέτσα Αναστασία/ επί Κοντώ με 3,60m, η Καραγιάννη Βαρβάρα/ επί Κοντώ με 3,20m, ο Χύτας Σωτήριος/ επί Κοντώ με 4,30m, ο Σκάλκος Χρήστος/ επί Κοντώ με 4,00m και ο Οικονόμου Αθανάσιος Αννίβας/ Σφαίρα με 16,78m, στους οποίους ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους, με ευχές για υγεία, γνώση, αξιέπαινες μαθητικές και αθλητικές επιδόσεις - νίκες!

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ