ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019

Το Σαββατοκύριακο αυτό πραγματοποήθηκαν, ο τελικός αγώνας του πολυάθλου ΠΠΒ’ –ΠΚΒ’ στη Φιλοθέη (Σα 18.5.19), οι αγώνες της 2ης ημέρας του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Α– Γ 2019, καθώς και ο αντίστοιχος 6άθλου ΠΠΑ (Κυ 19.5.19) του ομίλου μας και έτσι ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα για το 2019.

Σπουδαίες εμφανίσεις, σημαντικές επιδόσεις, ατομικά και συλλογικά ρεκόρ , των αθλητών και αθλητριών του ΑΜΕΙΝΙΑ, τόσο στους αγώνες αυτούς, όσο και συνολικά .
Πλούσιες οι όμορφες αθλητικές εικόνες με πρωταγωνιστές τη διασκέδαση, τη χαρά ειδικά των μικρών, την «ψυχαγώγηση» όλων, τη μεγάλη συμμετοχή, την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα, σε όλους τους αγώνες, όλων των ηλικιακών κατηγοριών, να προσφέρουν ανεπανάληπτες συγκινήσεις σε όλους όσοι καμάρωναν απ΄την κερκίδα.
Οι πολύ καλές επιδόσεις - θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές και αθλήτριες του ΑΜΕΙΝΙΑ, έφεραν και την ανάλογη «συγκομιδή» βαθμών για το σωματείο μας, κατατάσσοντας το στις πρώτες θέσεις, σε έναν απ΄τους πιο δυναμικούς ομίλους, φανερώνοντας και την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται από την προπονητική ομάδα του συλλόγου.
Οι δυνατότητες των αθλητριών και των αθλητών μας - η πίστη σ’ αυτές - μαζί με τη συνέχιση της προσπάθειας, την όρεξη και το κέφι στην προπόνηση, είναι σίγουρο ότι θα φέρουν ξανά και ξανά «γιορτασμούς» επιτυχιών και στα επερχόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! και ευχές για ΥΓΕΙΑ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ και ΝΙΚΕΣ!
Επόμενο ραντεβού, το ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΪΟΥ, στο στάδιο Παλλήνης με τους αγώνες «ΑΜΕΙΝΙΑΣ 2019»!
Οι συμμετοχές και οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών του ΑΜΕΙΝΙΑ, της 2ης ημέρας Διασυλλογικού Α/Γ, του 6άθλου ΠΠΑ και του τελικού αγώνα πολυάθλου ΠΠΒ’ –ΠΚΒ’ βρίσκονται εδώ.

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε εδώ.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα με τη βαθμολογία της 2ης ημέρας (6ος 2η ημέρα, Άγιος Κοσμας), έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ