Δράσεις 11 και 12 Ιανουαρίου 2020

Με την Προπονητική ημερίδα στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΝ στον Αγ. Κοσμά το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, ξεκίνησαν τη δράση τους για το 2020 οι μικροί αθλητές του ΑΜΕΙΝΙΑ, με πολύ προσπάθεια και ακόμη πιο πολύ διασκέδαση.

Την ίδια ημέρα το απόγευμα οι πρωταθλήτριες μας Άννα και Ειρήνη Βασιλείου με πολύ καλές επιδόσεις, έδωσαν το παρόν στο "VIENNA INDOOR GALA" που έγινε στο στάδιο Ferry Dusika της Βιέννης, μάλιστα με το 23"96 στα 200μ. κλειστού στίβου, η Ειρήνη είναι η 6η Ελληνίδα που κατεβαίνει τα 24" (το 200άρι δε γίνεται συχνά στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις απ΄το 2006).
Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στο δημοτικό άλσος Νέας Σμύρνης, το "λόγο" πήραν οι δρομείς αντοχής του ΑΜΕΙΝΙΑ, στο πλαίσιο του 64ου αγώνα σε ανώμαλο έδαφος στη μνήμη του Κ.Κοτζιά, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν την κατάσταση τους πριν το Πανελλήνιο Ανωμάλου Δρόμου, αλλά και να ευχαριστηθούν έναν όμορφο αγώνα και διοργάνωση.

Τα αποτελέσματα των αθλητών που Αμεινία μπορείτε να τα δείτε εδώ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!

Διαβάστε περισσότερα ΝΕΑ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Αθλητές που ξεχώρισαν

...για περισσότερους αθλητές μας πατήστε εδώ

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε πρώτοι για Νέα, Αποτελέσματα Αγώνων κ.α.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ